Julie var træt af ulovligt parkerede biler i sin indkørsel – nu har kvindens hårde hævn fået alle til at juble

Bileejere, der parkerer i andres indkørslen og blokerer vejen for andre bilister, er virkelig nogle egoister. Jeg kan sagtens forstå, at det kan være svært at finde en god parkeringsplads, men det er ganske enkelt idiotisk at bryde loven for at parkere sin bil.

48-årige Julie Geue Crowbororugh var efterhånden blevet træt af, at mange valgte at parkere i hendes indkørsel, og derfor besluttede hun at gøre noget ved sagen. Nu har kvindens vidunderlige hævn fået tusindvis til at vride sig af grin på nettet.

Valgte at tage genial hævn

Efter utallige bilister havde valgt at parkere ulovligt i Julies indkørsel, fik hun endelig nok, da hun en dag kiggede ud i indkørslen og så en ny fremmed bil stå parkeret der. Julie kunne ikke selv komme ud med sin bil, og valgte at tage sagen i egne hænder.

Eftersom hun skulle have lagt nyt grus i sin indkørsel, udtænkte hun en helt genial hævn. Hun bestilte enorme sække med grus til levering fra et byggefirma, og beordrede gravemaskinerne om at sætte de tunge poser lige bagved den bil, der var parkeret ulovligt. Synderen havde to valg: Entet måtte personen lade bilen stå, eller så var vedkommende nødt til at grave gruset ud af sækkene med en lille skovl. Det skriver Metro.

Facebook

Havde lagt en lille hilsen til parkeringssynderen

Hun placerede også en lille seddel på sækken sammen med en lille skovl. “Held og lykke”, skrev hun.

– Efter at have konsulteret offentligheden blev det ved afstemning besluttet, at du skulle have lov til at grave dig vej til friheden. Vær også opmærksom på overvågningskameraet. Smil, mens du arbejder.

Facebook

Da bilisten af den ulovligt parkerede bil kom for at hente sin bil, fik han et chok.

– Overtræderen i dette tilfælde påstår at have lavet en fejl i forvirring over, hvilket hus, han skulle parkere foran. Desværre, efter at have fundet mig i dovne, modbydelige, uhøflige (ofte truende) folk, er jeg ligeglad med, om det er en ærlig fejl eller ej, skrev hun efterfølgende på Facebook.

Hun forklarer videre, at hun mindst tre gange om ugen sidder i sin bil midt på vejen med en massiv kø bag sig, mens folk har parkeret i hendes indkørsel, så hun ikke kan komme ind.

– Jeg bor lige over for stationen, fordi det er belejligt… FOR MIG. Jeg har en indkørsel med plads til fire biler, fordi det er belejligt for mig. Ikke for at dovne stoddere kan parkere gratis!, forklarer Julie på Facebook.

Facebook

Del hvis du mener, at kvinden valgte at gøre det helt rigtige!