61-årige Norma har verdens største naturlige bryster – og hun elsker det

Der er en stor årsag til, at verden er så smuk som den rent faktisk er – nemlig at vi sjældent ligner hinanden. Forskelligheder er noget, vi skal værne om. Tænk bare hvor trist verden ville være, hvis vi alle lignede hinanden.

Der er selvfølgelig helt naturlige forklaringer på dette. Vi kommer fra forskellige lande, verdensdele, kulturer og klimaer. Derfor kan det være en utrolig berigelse at rejse rundt i verden og opdage nye steder og kulturer.

En del vælger at blive opereret eller bruge andre hjælpemidler til at forme eller justere deres udseende. Det er ikke noget, jeg selv ville gøre, men jeg accepterer og respekterer fuldt ud, at nogen har lyst til at eksperimentere med deres krop!

61-årige Norma Stitz, der formentlig har USAs største bryster, kan også prale med at være den kvinde i verden med verdens største naturlige bryster, ifølge Guinness’s rekordbog.

Norma Stitz, som faktisk hedder Annie Hawkins-Turner, bor i Atlanta, USA – og arbejder som fetischmodel og iværksætter.

“Jeg elsker dem”

Hendes enorme bryster er størrelse 102 triple Z – og hvert bryst vejer 30 kilo.

Ved flere lejligheder er hun rådet til at få opereret sine bryster mindre, men hun har altid svaret, at hun kan lide at være speciel – og at hun er glad for sit udseende! Det er jo faktisk vidunderligt!

– Jeg elsker dem, men er som alle andre – fuldt menneskelig, har hun sagt til Huffington Post.

Her er et billede af Norma i sin have!

Her slapper den 61-årige kvinde af i en stol.

Sådan ser Norma ud, når hun arbejder til hverdag!

Her er Norma i fuld gang med at træne!

Her er et billede af en af hendes BH’er ved siden af en lidt mere ‘almindelig’ BH. Du kan nok godt se, hvilken der tilhører hvem.

Norma trives med at være berømt, og virker til at være tilfreds med sit udseende! Og hvorfor skulle man ikke være det? Alle mennesker er smukke på deres egne måder – og jeg finder det helt vidunderligt, at hun virker til at være så glad, selvom hun virkelig skiller sig ud!

Del gerne videre, hvis du også mener, at alle mennesker, uanset udseende, fortjener respekt!