Idiot forsøger at røve uskyldig 22-årig kvinde – men hendes stenhårde hævn får hele nettet til at juble

Jeg kan blive noget så forbandet irriteret på personer, der ikke kender forskel på mit og dit.

Hvis man er i en presset økonomisk situation, bør man forsøge at finde andre veje ud af sin kattepine – for at stjæle og begå indbrud vil altid være uacceptabelt i min bog.

Især lommetyve finder jeg meget skræmmende. De stjæler fra mennesker, uden man selv er klar over, at der er sket noget – og pludselig kan ens værdigenstande være forsvundet for altid.

Men noget, der dog gør mig i godt humør, er, når disse langfingrede personer får en lille smagsprøve på deres egen medicin!

Følgende skete i sidste uge i en lille by i Brasilien, og nu er episoden omtalt i medier verden over.

En kæk og hård 18-årig bandit besluttede at forsøge at røve Sabrina Leites midt på dagen. Men den unge mand havde udset sig det helt forkerte offer, da 22-årige Sabrina er en kompetent jiu-jitsu-udøver.

Græder på jorden

Så da Sabrina opdagede, hvad der var ved at ske, brugte hun sine kampsportsevner til at forsvare sig selv – og fik nedlagt overfaldsmanden på jorden.

Youtube

Hun nedlagde ham med et smertefuldt greb, der var så godt som umuligt at vriste sig fri af – og det hele sluttede med, at den kække mand lå grædende på jorden, mens Sabrina havde fuld kontrol over situationen.

Youtube

En forbipasserende så optrinet og kontaktede politiet, som ankom til stedet 20 minutter senere for at anholde gerningsmanden.

– Hvis han havde været bevæbnet, havde jeg ikke gjort noget. Men nu vidste jeg, hvad jeg skulle gøre – og det gik hurtigt. Så snart han sagde: “Giv mig telefonen”, vidste jeg, hvad jeg skulle gøre, siger Sabrina ifølge sitet 9gag.

En anden person i nærheden filmede situationen, da Sabrina overmandede røveren, og nu går videoen viralt verden over.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=4sTzoo6NQbg” /]

Synes du, at manden fik som fortjent? Så tryk på DEL for at hylde denne modige kvinde!