Nyeste “sextrend” i 2020: At onanere ved hjælp af en bananskræl

Man stopper aldrig med at blive fascineret over, hvad andre kan finde på. Især når det kommer til seksuel nydelse. Har du eksempelvis nogensinde overvejet at onanere ved hjælp af en bananskræl?

Nej, det tænkte jeg nok – men det er faktisk en ny trend blandt mænd, hvis man skal tro på flere tilståelser på sociale medier.

Men læger advarer dog mod den nye onanimetode.

I årenes løb har man hørt mange forskellige underlige tricks til at øge nydelsen ved onani. Spaghetti i en termoflaske, hul i en vandmelon eller gøre hånden følelsesløs før hyggestunden er alle metoder, som har cirkuleret på nettet.

“Det er fantastisk”

Men det nyeste er åbenbart at onanere ved hjælp af en bananskræl, skriver Unilad.

Pixabay

“Jeg har gjort det i flere år, og det er fantastisk. Det er det tætteste, man kommer på følelsen af at få et blowjob – tro mig, jeg har prøvet det hundreder af gange”, skriver en person på Reddit som svar, da en anden klagede over, hvor elendig metoden var.

“Spar dig selv besværet og brug ikke bananskræl”, skrev manden. “Det er slet ikke så rart, som man tror. Jeg brugte en bananskræl til at onanere, gled og faldt, bankede hovedet ind i toiletbrættet og overlevede kun lige.”

Læger advarer

På hjemmesiden JackinWorld, en platform for mandlig onani, får metoden dog en samlet vurdering på 4,5 af 5.

“Skræl bananen (du kan spise den senere), læg skrællen over penis og begynd at onanere. Slimet fra bananen er perfekt som glidemiddel. Du kan varme skrællen i mikrobølgeovnen for at øge nydelsen”, skriver hjemmesiden.

Pxfuel

Men flere læger advarer mod den nye “trend” og mener, at man skal stoppe med det samme. Den kontroversielle onanimetode kan nemlig give hudirritation, sår og infektioner.

“En person med bananallergi er mere tilbøjelig til at være allergisk overfor stoffer som latex. Så hvis du er allergisk over for latexkondomer, kan du også være allergisk over for bananskræl. Selvom det er meget usandsynligt, kan man udvikle sår og hudirritation på penis. Det kan være smertefuldt og føre til infektioner”, siger læge Diana Gill ifølge Unilad.

Så hvis du har overvejet at bruge en bananskræl til at onanere, så lad være. Der er bedre og sikrere metoder. Tryk nu på del-knappen for at sprede denne vigtige advarsel videre!