Her er verdens største burger – vejer over 800 kilo

Lækkert mad er som balsam for sjælen. Personligt fortrækker jeg grillet mad – og så står menuen enten på lækre bøffer eller hjemmelavede burgere. Det er en rigtig klassiker, der altid går rent hjem – især om sommeren.

Men der er dog nogle, der ikke kun spiser for fornøjelsens skyld – nej, for nogle er det at spise en konkurrence.

For dem handler det ganske enkelt om at spise så meget for muligt, og selv om jeg finder det lidt ulækkert, synes jeg faktisk også, at det er fascinerende.

For et stykke tid siden skrev vi om et pizzeria, der udfordrede deres gæster til at spise en “monster-pizza”. Hvis man formåede det, fik man en pengepræmie på hele 3.700 danske kroner, men selv om flere har forsøgt, har ingen endnu ikke spist op.

Verdens største burger

Det virker dog til at være lidt af en trend at lave gigantiske madretter – og for et stykke tid siden blev der sat verdensrekord i at lave verdens største cheeseburger.

Foto: Chelsey Ray

Den amerikanske restaurant Mallie’s Sports Grill & Bar i byen Southgate har lavet den gigantiske burger – som man nu også kan bestille på deres menu. Men du skal have en god økonomi for at sætte tænderne i den gigantiske burger, da den koster 8000 dollars, hvilket svarer til 52.500 kroner.

Da Guiness World Record besøgte restauranten for at besigtige den gigantiske burger, kunne de konstatere, at den vejede hele 805 kilo, eller 1 793 pund, ifølge foodandwine og mlive.

Foto: Chelsey Ray

Generobrede førstepladsen

Allerede i 2008 satte samme restaurant den daværende rekord for verdens største burger, som dengang vejede “sølle” 62 kilo. Men de mistede rekorden for cirka seks år siden, da en anden restaurant lavede en burger på 350 kilo.

Men siden 2017 har Mallie’s Sports Grill & Bar kunnet prale med at være rekordindehaver med denne gigantiske burger! Ejeren, Steve Mallie, valgte at dedikere den utrolige verdensrekord til sine to døtre og afdøde kone Renée.

Kender du nogen, der kunne “overvinde” denne burger? Så tag den person i kommentarfeltet på Facebook! Eller del denne artikel videre til alle dine madelskende venner!