29-årig hastet på skadestuen med mystiske mavesmerter, lægens unikke fund får hele sygehuset til at måbe

Følgende historie er absolut ikke sjov, men den er trods alt så mærkelig og opsigtsvækkende, at den fortjener at blive genfortalt.

En hollandsk mand skulle lege en sexleg med sin kæreste, ifølge britiske The Mirror.

Men den frække leg sluttede prompte, da manden fik alvorlige tarmproblemer – efter at have proppet 15 hårdkogte æg op i numsen.

Jeg dømmer ingen for deres seksuelle lyster i soveværelset, så længe alle parter er enige og ingen kommer til skade.

Men en 29-årig mand fra Holland kom dog til skade, og var nødt til at tage på skadestuen efter en bizar sexleg.

Alvorlige mavesmerter, høj puls

Manden blev hastet på skadestuen med alvorlige mavesmerter og skyhøj puls. Da lægerne spurgte nærmere ind til, hvad der var sket, forklarede den 29-årige mand alt.

Sammen med sin kæreste havde den 29-årige hollænder kogt intet mindre end 15 æg, pillet dem og ført dem ind i sit numsehul, hvor de forårsagede store skader.

Pixabay

Modtog akut behandling

Da lægerne scannede mandens tarme, kunne de konstatere, at æggene havde lavet et hul i endetarmen, og at en stor mængde gas havde ophobet sig.

Lægerne var nødt til at operere manden, fjerne æggene og frigive tarmgassen, hvorefter manden blev indlagt til overvågning på intensivafdelingen. Der var han indlagt flere dage, før han endelig var kommet sig og kunne udskrives fra sygehuset.

Det kan være sjovt at eksperimentere lidt i soveværelset, men det er vigtigt at være forsigtig. Tryk nu på del-knappen for at hjælpe os med at sprede denne vigtige advarsel videre!