Rolf er verdens mest piercede mand og har 278 stykker metal i sin penis – se nu når han smider bukserne

Kropsmodifikationer af forskellige slags er blevet mere og mere normalt og populært de seneste årtier. Det kan være alt fra piercinger til store tatoveringer og plastikkirurgi.

For et par dage siden skrev vi om tyske Michael, der havde fået skabt sin drømme-penis – som nu vejer hele 4 kilo, men han er ikke den eneste, der tager ekstreme metoder i brug for at få noget unikt mellem benene.

En anden tysker har nemlig også en stor forkærlighed til sin “tryllestang” i bukserne, men Rolf Buchholz er spektakulær på flere måder.

Han er nemlig verdens mest piercede mand, skriver Ladbible.

Store horn i panden

Mellem 8–10 november afholdes et årligt event i Belgien for tatoverings-entusiaster, hvor de samles for at diskutere, udvikle og studere kropslige kunstværker.

Konferencen er også en mulighed for alle dem, der gerne vil vise deres nyeste kunstværker frem. Derudover tildeles priser for “bedste håndværk” og “bedste optræden”.

En af dette års helt store stjerner var Rolf Buchholz. Han viste sin seneste nye “kropsmodifikationer” frem, og det, der vakte størst opmærksomhed, var de tydelige horn i panden.

Den tyske mand har sammenlagt 480 piercinger – hvoraf 278 er koncentreret ved hans penis. Det ser dog stadig overraskende rent og elegant ud, når han smider bukserne på billederne ovenfor – selvom “det allerhelligste” selvfølgelig ikke kan ses.

94 piercinger ved munden

I et interview i 2017 afslørede Rolf, at de mange metalgenstande i de nedre regioner ikke har nogen påvirkning på sexlivet.

– Det er slet ikke et problem. Hvis det havde været, ville jeg have fjernet dem for længe siden.

Rolf har også 94 piercinger omkring munden og i læberne. Med de mange piercinger omkring det område kan man godt få den tanke, at det er svært for Rolf at spise. Men det eneste problem, Rolf oplever, er ifølge ham selv i lufthavnen. Men ikke på grund af det, du muligvis tror.

Ifølge eget udsagn blev han i 2014 nægtet indrejse til De Forenede Arabiske Emirater på grund af sit udseende.

– De troede, at jeg dyrkede sort magi, fortæller Rofl.

Hvad synes du om dette? Gør Rolf det rigtige ved at forfølge sin drøm, eller er det for skørt?

Giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook eller den denne historie videre til dine venner!