Skræmt kvinde ringer til politiet efter vildt fund på badeværelset – opdagelsen giver kuldegysninger

Som betjent håndterer man dagligt slimede typer, men spørgsmålet er, om politiet i Liverpool ikke blev mere forbløffede end normalt, da de modtog et opkald fra en mildest talt skrækslagen kvinde, som havde fået uventet besøg – en kvælerslange på 2,5 meter lå nemlig og slappede af på hendes badeværelse, skriver det lokale politi på deres hjemmeside.

Som betjent har man et utrolig vigtigt arbejde, at sørge for, at befolkningen kan føle sig tryg. Hver dag, når betjente tager på arbejde, gør de det med den viden, at de kan risikere livet for en anden. Men nogle gange indebærer politiarbejdet også, at man må håndtere ikke-menneskelige trusler mod trygheden.

2,5 meter lang kvælerslange

Det var dagen før nytår, den 30 december, at politiet i Merseyside, Liverpool fik et noget usædvanligt opkald. Det var en skrækslagen kvinde, som slog alarm om, at en 2,5 meter lang slange optog hendes badeværelse. Hverken kvinden, som bor i lejligheden, eller hendes naboer anede, hvor slangen var kommet fra.

Foto: Merseyside Police

Slappede af i håndvasken

Efter at politiet ankom til stedet, måtte de undersøge sagen lidt, inden de forstod, at det drejede sig om en kvælerslange, som ikke er giftig. Derefter måtte de ringe rundt til forskellige organisationer og dyreparker, men ingen havde mulighed for at hente slangen, som lå og slappede af på badeværelset.

Foto: Merseyside Police

Til sidst måtte en betjent, med erfaring med krybdyr, komme til undsætning og give slangen lidt vand og derefter lægge den ned i en stor kasse. Slangen måtte derefter tilbringe natten på et dyrehospital.

Som betjent kommer man ud for lidt af hvert! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse det her!