Mand glemte hvor han parkerede sin bil – 20 år senere gør politiet utrolig opdagelse

Hvis man kører bil regelmæssigt, kan man nok nikke genkendende til denne historie. Du kører til din destination, parkerer, låser bilen og skynder dig væk. Så langt så godt. Men det er når, man vender tilbage til bilen, at det hele bliver lidt kompliceret. For hvor var det nu lige, at man parkerede bilen?

Normalt går der er par minutter, før man finder frem til bilen igen, og så kan man nemt komme til at føle sig lidt dum. Men efter at have læst denne historie om en tysk mand, der glemte, hvor han parkerede bilen, føler jeg mig ikke dum længere. For han fandt den først 20 år senere.

For et stykke tid siden skrev The Independent en historie om en mand, der meldte sin bil forsvundet efter at have glemt, hvor han havde parkeret den. Egentlig intet mærkværdigt ved den situation, hvis det da ikke var fordi, at han meldte den forsvundet i 1997.

Man kan godt forstå mandens frustration, da han trods alt har ledt efter sin bil i over 20 lange år. Han havde kørt sin bil ind og parkeret den i en garage i en industribygning. Men da han kom tilbage til stedet, var den ikke at finde nogen steder.

Men utroligt nok fandt politiet i byen Augsberg  bilen – mere end to årtier senere. Og gæt hvor den stod parkeret? Nemlig, præcis samme sted hvor han havde parkeret, i garagen under industribygningen.

Facebook

Kunne ikke starte

Men desværre var bilen fuldstændig ubrugelig efter ikke at være blevet startet i 20 lange år. Det var dog et glædeligt gensyn for manden, som endelig fik sin bil tilbage efter de mange år.

I kølvandet på denne historie er der dukket flere hjemmesider op, som kunne have hjulpet med at finde frem til bilen. Der er eksempelvis hjemmesiden travelinsurancereview.net, der deler et nyttigt tips om, at man kan tage billeder af sin parkeringsplads med sin smartphone.

Men det vigtigste, som denne historie lærer os, er at kunne grine af sig selv. Det har selvfølgelig været frustrerende for manden i alle disse år – men når alt kommer til alt, er der kommet en sjov historie ud af situationen, som har givet et smil på millioners læber.

Tøv ikke med at dele historien med dine venner for at fortælle dem, at det ikke er en skam at være lidt glemsom!