Det første du ser på det her billede siger noget interessant om din personlighed

Hvad vores øjne først opfatter, når vi ser ting, varierer fra person til person. Hvis man for eksempel går en tur med en kammerat, så vil man have lagt mærke til forskellige ting, hvis man opsummerer jeres gåtur efterfølgende.

Det er egentlig ikke så underligt, at vi alle lægger mærke til forskellige ting, vi er trods alt alle unikke.

Men det vores øjne opfatter kan, ifølge nogle, sige noget om vores personlighed.

Personlighedstests af forskellig slags skal naturligvis altid tages med et gran salt, men ganske ofte er de sjove at prøve og stemmer ganske godt overens.

I umindelige tider har mennesket funderet og filosoferet over, hvorfor vi er som vi er.

Hvad der driver os og vores personligheder kan afspejles på forskellige måder. Måske er det netop derfor den her type test er så populær.

Hvad ser du først på billedet?

Testen herunder går ud på, at man kigger på et billede.

Det man først lægger mærke til på billedet afslører noget interessant om én som person.

Her er billedet.

Hvad ser du først? Herunder afslører vi, hvordan du ifølge testen er som person.

Så du en nøgen kvinde?

Hvis det første du så var en nøgen kvinde med strømpebånd, så er du eventyrlysten og åben som person. Nye udfordringer og oplevelser er det, som gør livet værd at leve, ifølge dig.

Du lever ikke ud fra en særlig plan, men gør hvad der falder dig ind i øjeblikket. Du er kreativ og har lært at elske nye ting.

Så du et vindue?

Hvis du i stedet først så et åbent vindue med gardiner og en bro med et træ uden for vinduet, så er du en eftertænksom person.

Du har ganske få men meget nære venner, og du kan godt lide at planlægge langt frem i tiden. Du er meget målrettet og ved præcis, hvordan du skal nå dine mål. Du arbejder hårdt og trives bedre hjemme på sofaen end på dansegulvet.

Passede det godt på dig? Tryk på DEL-knappen, så dine venner også kan prøve testen!