Her er den unikke sexfestival – hvor festivalgængerne leger hest: “Vi er helt almindelige”

Vi har alle forskellige interesser, seksuelle præferencer og ting, vi kan lide. At det varierer fra person til person skal vi respektere og værne om – for det er netop vores forskelle, der gør verden farverig og interessant.

Men samtidig kan det være lidt svært at forstå andre mennesker, når de blotter deres fantasier og lidt mærkelige tilbøjeligheder. Især hvis det er noget, som man ikke selv har tænkt over.

Selvom man selvfølgelig skal acceptere hinandens forskelle, så kan nogle påfund altså godt virke lidt skøre.

Eller hvad siger du til en fetishfestival, hvor folk mødes for at lege hest?

”Vi er helt almindelige”

I amerikanske New Orleans er dette en tilbagevendende begivenhed. Det foregår i mindre skala stort set konstant, men et par gange om året afholder man et ekstra stort arrangement – hvor mange rejser til stedet for at udleve deres seksuelle fantasier.

Facebook/Ladbible

Kort sagt handler fetishen om at lege hest. Eller “pony play”, som det kaldes.

Her konkurrerer deltagerne i forskellige grene, man uddeler priser og mange af deltagerne gør deres bedste for at vinde – mens at de får at kick ud af at klæde sig i tøjler, grime og saddel.

– Vi er helt almindelige, kedelige, skattebetalende samfundsborgere mandag til fredag – men i weekenderne udlever vi vores fantasier, og det er mega sjovt, siger en af festivalsgængerne i et Facebook-klip udgivet af Ladbible.

Facebook/Ladbible

Jeg har den største respekt for disse mennesker, fordi de har modet til at vise verden deres lidt mærkelige interesse. Det er der nok ikke mange, der havde turdet!

Nedenfor kan du se Ladbible-indslaget i sin helhed!

[arve url=”https://www.facebook.com/LADbible/videos/1816110861803085/?v=1816110861803085″ aspect_ratio=”4:3″ /]

Her kan du også se et Youtube-klip fra den meget omtalte “pony play”-festival!

[arve url=”https://youtu.be/Fxqp8r2sgGU” /]

Hvad synes du om det her? Kender du nogen, der skal prøve, eller vil du bare vise det her til dine venner? Så tryk på del-knappen forat se, hvad dine venner virkelig synes!