Vits: Nygift par skal have sex på bryllupsnatten – så siger konen 5 ord, som får manden til at flygte

At være så glad, som man overhovedet kan, og grine så ofte man får mulighed for – det er nok en af hemmelighederne til et langt og lykkeligt liv.

Men nogle dage er det lidt sværere at finde den ægte glæde frem; den synes ikke rigtig at dukke op midt i al hverdagens stress.

Så må man prøve at muntre sig selv op på de måder, man kan, og en af de bedre måder er at læse en sjov historie! De plejer at bringe smil frem hos de fleste, selvom humor selvfølgelig er subjektivt!

Lasse og Lisbeth havde sagt ja til hinanden i kirken, og nu stod bryllupsnatten for døren. Parret havde ventet med at have sex indtil efter brylluppet, men nu var det endelig tid til at blive intime!

Hviskede fem ord

Lige da stemningen begyndte at blive rigtig hed, vendte Lisbeth sig om i sengen og sagde:

– Skat, jeg skal fortælle dig noget.. Jeg er jomfru…

Lasse forstod ingenting og udbrød:

– Hvad?! Det er umuligt! Du har jo været gift tre gange før! Nu må du forklare dig, ellers tror jeg nok, at du lyver for mig!

Utrolig forklaring

Lisbeth tog en dyb indånding, så sin nygifte mand i øjnene og begyndte at forklare:

– Jo, du ser. Min første mand var gynækolog, så han ville kun kigge på den. Min anden mand var psykolog, og han ville kun tale om den. Min tredje mand, ja, han var frimærkesamler, og han ville kun… ja, nu når jeg tænker over det, så savner jeg ham faktisk…

Det var nok ikke den forklaring, som manden havde forventet! Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigt grin i dag!