David venter på at se sin kommende brud i brudekjole – men se nu reaktionen, når han vender sig om

Man vil gerne mindes ens bryllup med glæde resten af livet. Det er en dag fyldt med kærlighed og lykke, hvor alt fokus er rettet på brudeparret og deres kærlighed til hinanden.

For at forevige alle de vidunderlige øjeblikke under vielsen og festen vælger mange par at hyre en fotograf, så det kommende ægtepar ikke skal bekymre sig om det – og i stedet kan fokusere på vielsen, løfter, familie og frem for alt hinanden.

At have en professionel fotograf til at filme og tage billeder kan også åbne for mulighed for at skabe helt uforglemmelige øjeblikke af sjov karakter. Det er muligvis ikke så almindeligt, men nogle par vælger at lave sjov med brylluppet!

Netop denne tilgang til brylluppet var præcis, hvad bruden Brianne Hofmann, hendes mands forlover Timmy Horton og fotografen Anna Morrison valgte, skriver Yahoo Lifestyle. Den spøgfulde trio valgte sammen at tage røven på brudgommen David – som var med til at gøre brylluppet ekstra uforglemmeligt.

Lige før vielsen skulle David stille sig med ryggen mod kirken, så han skulle se sin kommende brud i hendes brudekjole for første gang. Gæsterne stod bag og foran David, mens fotografen filmer hele øjeblikket, som brudgommen tror bliver et følelsesladet og magisk øjeblik.

Men da David vendte sig om, fik han sit livs chok. For det var nemlig ikke hans elskede Brianna, der bar den smukke kjole – det var i stedet Davis gode ven og forlover Timmy.

De to venner begyndte straks at skraldgrine ved synet af hinanden – og David tog hele joken i stiv arm.

Se den store overraskelse i videoen nedenfor, hvor du også kan se den vidunderlige reaktion!

[arve url=”https://youtu.be/8r4LED2CFNg” /]

Timmy kom på den strålende idé at tage røven på sin gode ven på denne måde, og bruden Brianne var først lidt skeptisk, da hun gerne ville have et seriøst bryllup. Men efter lidt betænkningstid valgte hun selv at sige ja til idéen, hvilket jeg synes er helt vidunderligt!

Tryk på del-knappen, hvis videoen gav dig et smil på læben!