Lars afslører hvor skønt det føltes allerførste gang, men en detalje i sidste sætning får mig til at grine højt

Mange gange er det hele ikke helt, som man forventer. Derfor er det vigtigt at indsamle så mange oplysninger som muligt og tænke det hele godt igennem, før man vælger at drage forhastede konklusioner.

Det har man set mange beviser på i årenes løb. Jeg kan selv huske mindst 10 tilfælde i mit liv, hvor jeg var alt for hurtigt til at tro på, jeg hørte eller læste for et øjeblik senere at finde ud af, at jeg tog helt fejl. Men man kan trøste sig med, at man bliver klogere med alderen.

Det er denne lille fiktive historie et genialt bevis på!

En mand ved navn Lars fortæller:

Jeg var cirka 12 år gammel, da det her skete. Det var en begivenhedsrig og omvæltende tid i livet. Jeg var lige kommet i puberteten. Der målte jeg den for første gang. På det tidspunkt var den cirka 10 centimeter, hvis jeg husker korrekt. Jeg husker, at jeg næsten ikke kunne tro mine egne øjne.

Den var nok dobbelt så stor i forhold til dem, jeg havde set før. Det var helt utroligt! Jeg vil aldrig nogensinde glemme, hvor blød den var – og hvor uerfaren jeg var, da jeg langsomt rørte den med begge mine hænder.

Jeg husker, at jeg først strøg den let med fingrene, op og ned – og det var en følelse, der næsten ikke kan beskrives eller sammenlignes med noget andet, jeg havde oplevet før. Det var en nærmest magisk oplevelse at fornemme, hvordan den lå fint i hånden.

Den er selvfølgelig vokset meget siden da – og min er cirka 15 centimeter i dag. Den kan meget mere, end den kunne før i tiden, men jeg vil aldrig glemme min første rigtige oplevelse, da den var cirka 10 centimeter.

Min første iPhone var noget helt specielt!

Jeg indrømmer gerne, at jeg troede, at Lars fortalte om noget helt, helt andet – og jeg ville ikke blive overasket, hvis flere går i denne lille fælde!

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!