Dyreaktivist er rasende på mennesker som dræber myg: “Det er pinligt”

Jeg kan blive noget så rasende, når mennesker ikke opfører sig venligt og respektfuldt overfor dyr. For mig er det en selvfølge, at man behandler dem ordentligt, men forstår visse idioter bare ikke.

Men jeg synes også, at man skal vælge sine kampe med omhu.

Jeg vil eksempelvis ikke stride imod, fordi mange vælger at slå myg ihjel, når de forsøger at suge blod. De forbanede insekter er virkelig modbydelige, og selvom man selvfølgelig kan forsøge at vifte dem væk i stedet for at “kæle” dem hårdt med hele hånden, så har jeg fuld forståelse for, at de driver alle til vanvid.

De satans bid kan jo næsten ødelægge en hele sommeruge!

Der er dog personer, der bliver lige så rasende, når nogen dræber en myg, som hvis det var en hest eller hund. Jeg kan selvfølgelig godt forstå hele tanken bag det, men jeg synes ikke helt det giver mening.

Myggedræbere er pinlige

Dyreaktivist Aymeric Caron, der også er fransk tv-vært, mener, at myg suger blod fra mennesker for at indsamle protein til deres æg – og at de ikke burde straffes med døden for at gøre det, skriver Ladbible.

Wikimedia Commons.

Den 47-årige tv-vært er også meget klar i spyttet og mener, at alle arter bør behandles ens – og mener derfor, at mennesker bør give myg lov til at suge blod.

Med mindre man befinder sig i Afrika, da man risikerer at få malaria.

Wikimedia Commons

Ifølge Independent siger Caron også, at personer, som dræber myg, er pinlige, eftersom det trods alt er en myg, der bare forsøger at give næring til sine afkom.

Som sagt mener jeg, at dyr skal behandles med respekt – men jeg vil aldrig kunne elske myg på samme måde som et dyr med en rigtig personlighed. At påstå at personer, som slår myg ihjel, er at overdrive det hele!

Er du enig? Så tryk på del-knappen – eller giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook!