Her er de vilde ulve-boksershorts – som med garanti vil få din partner til at hyle

Mange trives med ikke at være i rampelyset. De foretrækker at være en del af mængden og gør ikke alt for meget væsen af sig. De finder ganske enkelt harmoni ved at holde sig lidt i baggrunden.

Så er der selvfølgelig også de personer med ekstra store armbevægelser, som lader kreativiteten flyde og ikke har noget imod opmærksomheden. Derfor er det også meget heldigt, at der er plads til begge personlighedstyper i vores verden.

Gennem årene har vi set uhørt mange forskellige trends vedrørende udseende og mode. Mange gange har jeg set et stykke tøj og tænkt, hvordan nogen overhovedet kunne finde på at bære noget så grimt, men sekunder senere har jeg taget mig selv i at tænke, at det ville være frygtelig trist og kedeligt, hvis vi alle kunne lide det samme.

Men for et stykke tid siden blev en nye type boksershorts lanceret på markedet, som er noget af det mærkeligste, men muligvis også det sjoveste, jeg har set i lang tid. Det er et stykke undertøj, som jeg næsten er overbevist om, at mange kunne finde på at købe.

Det er en herreunderbuks med et ulveansigt i 3D-print på forsiden. Ifølge producenten skal det få manden til at fremstå mere “sexet og vild”.

Dyrisk vildskab og sexet

Underbukserne er ikke specielt dyre. De kan blive dine for 13 dollars, hvilket svarer til cirka 80 danske kroner.

Ved køb af disse boksershorts får du om muligt også fingre i noget af det mest omtalte herreundertøj på markedet netop nu, da den usædvanlige herreunderbuks i løbet af de seneste par måneder er blevet omtalt i medier stort set verden over.

Går viralt verden over

Mange både griner og laver sjov med hinanden grundet ulveunderbukserne. Men producenten mener dog, at det her er den perfekte gave til en mand eller kæreste – og hånden på hjertet ville jeg ikke have noget imod at have et par i min undertøjsskuffe.

For nogle gange har han trods alt lyst til at føle sig lidt vild og ligeledes være lidt af en modeløve. Eller måske er modeulv lidt mere passende i denne sammenhæng?

Du kan købe boksershortsene her!

Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner muligheden for at købe et par hylende ulveboksershorts!