Her er penis-parken turisterne valfarter til – ligner med garanti intet, du har set før

Her på jorden er der mange fascinerende steder, der skiller sig ud på forskellige måder. Det kan være alt fra mystiske skove til helt unikke lande og byer. At gå på opdagelse i sine omgivelser er altid spændende, og det er utroligt berigende at opleve noget nyt.

Der er også en række lidt mærkelige forlystelsesparker rundt om i verden. Her taler vi ikke familievenlige parker som Tivoli eller BonBon Land, men snarere forlystelsesparker hvor man hylder en bestemt genstand, begivenhed, kropsdel eller specifik person.

Men den forlystelsespark, der nok tager prisen som den mærkeligste af dem alle, er ”Haeshindang Park”, også kendt som Penisparken, der ligger i den lille sydkoreanske by Sinnam.

Parken er fyldt med statuer, skulpturer, monumenter og andre kunstneriske genstande for at hylde det mandlige kønsorgan. Vi taler om alt fra meget små til helt enorme penisser, der kan ses i hele parkområdet.

Det er selvfølgelig fuldt ud lovligt at besøge parken, hvilket er hele formålet – men det føles nok lidt forbudt at gå rundt i “Penisparken”?

Det er nok ikke en oplevelse, man har lyst til at fortælle sin chef, forældre eller svigerforældre om.

Her nedenfor kan du få en rundtur i parken – og i skrivende stund er videoen set over 60 millioner gange! Med andre ord er denne standhaftige turistattraktion mildt sagt populær!

[arve url=”https://youtu.be/H3s2qyLdg7c” /]

Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at oplyse dine venner om dette rejsemål, som man selvfølgelig bare SKAL besøge! Ellers kan du jo bare tagge din ven, der med garanti har lyst til at tage afsted!