Nu kan du bo på verdens eneste anus-hotel – et kig inden for får mig til at skide i bukserne af begejstring

I dag er det efterhånden blevet helt normalt med hoteller, som gør alt for at skille sig ud fra mængden. For hotellerne er det en god måde at markedsføre sig mod specifikke gæster, hvilket kan øge interessen. Men spørgsmålet er, hvem der har lyst til at besøget hotellet CasAnus – det er nemlig designet som et menneskeligt tarmsystem, skriver The Mirror.

Færreste af os drømmer nok om at tilbringe et par nætter inde i en tarm. Men nu kan det blive virkelighed. For i Belgien ligger hotellet CasAnus, der er formet som et tarmsystem.

Dobbeltseng i analåbningen

Hvordan fungerer CasAnus så? Jo, selve delen med analåbninger har man ombygget til et velfungerende rum. Der er dobbeltseng, et bord, et bad, toilet og andre nødvendige faciliteter såsom rindende vand og justerbar varme.

Verbeke Foundation

Minimalistisk indretning

CasAnus er designet af den hollandske kunstner Joep van Lieshout, og ligger i forbindelse med kunstparken Verbeke Foundation Art Park lige uden for belgiske Antwerpen. Indretningen minder ikke om et tarmsystem, men er minimalistisk og meget hvidt. Hvis man vil tjekke ind på tarm-hotellet, koster en overnatning for to personer 120 euro, hvilket svarer til cirka 900 kroner. Men så er indgangsbilletter til kunstparken inkluderet i prisen.

Verbeke Foundation

Lyder det som et sted, du har lyst til at tilbringe en lille ferie? Så kan du booke dig ind på hotellet ved at sende en mail til [email protected].

Verbeke Foundation

Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner muligheden for at bo på anus-hotellet!