Kvinde propper Kinder-æg op i sin vagina for at fri til sin kæreste under samleje – det gik helt galt

God planlægning og nervøsitet er en del af det at fri til sit livs udkårne. Man ønsker selvfølgelig, at frieriet skal være så romantisk som muligt, og at stemningen er perfekt. Intet må gå galt.

At få et ‘ja’ er selvfølgelig det vigtigste, men bortset fra det vil mange gerne kunne se tilbage på frieriet som et af de mest mindeværdige øjeblikke i livet.

For det skal være noget specielt, som man efterfølgende kan fortælle om til sine børn og børnebørn.

Mens mange vælger en mere traditionel tilgang til frieriet, er der også nogle, der går til ekstreme længder for at fri på en helt unik måde. Og nogle gange går det ikke helt som forventet.

Lægen Adam Kay har skrevet en bog, hvor han afslører de mærkeligste tilfælde, han har oplevet i løbet af sin lange karriere. Alle patienter er selvfølgelig anonyme, men hans historier har fået stor opmærksomhed i medierne, skriver The Mirror.

Historien, der om muligt har fået mest opmærksomhed, handler om et frieri, der gik helt galt.

Det var den 29. februar, altså under et skudår, hvor en kvinde var fast besluttet på at fri til sin kæreste. I nogle lande er denne sjældne dato blevet lidt en tradition, at netop kvinder står for frieriet.

Ville fri i sengen

For at gøre det hele lidt spændende valgte kvinden at lægge forlovelsesringen i et klassisk Kinder-æg. Man må næsten antage, at det var parrets yndlingsslik. Men som om det ikke var nok i sig selv, valgte kvinden også at gemme Kinder-ægget i sin vagina.

Tanken var, at kæresten under et samleje skulle bemærke ægget i skeden – og at hun så ville fri i sengen. Hun havde ganske enkelt planlagt, at et knald skulle føre til et romantisk frieri.

Parret på billedet er ikke en del af denne historie. Foto: Shutterstock.

Men da det hele begyndte, indtraf katastrofen. Manden lagde ganske vist mærke til ægget, men det havde drejet sig på en måde, at det nu sad fast. Uanset hvad de forsøgte, kunne de ikke få det ud af kvindens skede.

Unikt frieri

Det desperate par var nødt til at tage på hospitalet, hvor de med Adam Kays hjælp kunne få Kinder-ægget ud. Herefter kunne kvinden så fortælle sin kæreste om de storslåede planer.

Det hele endte dog godt. Manden sagde ja til frieriet, men det er nok en overdrivelse at påstå, at det hele gik som planlagt. Men hvis man skal være positiv, er de nok det eneste par i verden, der har friet på denne måde.

Tøv ikke med at DELE historien med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben! Eller tag en person, der snart skal fri til sit livs udkårne – det kan være, at det her kan inspirere!