Her er "organisationen" for alle der hader koriander - med over 220.000 medlemmer

Her er “organisationen” for alle der hader koriander – med over 220.000 medlemmer

Vi har alle noget, som det er umuligt for os at spise.

Personligt har jeg det svært ved kold fisk – og det kan give problemer især omkring jul og påske. Bare tanken om sild giver mig myrekryb.

Jeg hører også ofte, at mange hader koriander. “Det smager af sæbe”, er ofte forklaringen – og flere studier har fundet frem til, at ens had til koriander kan skyldes genetik.

En stor fordel ved internettets udvikling er, at der laves grupper, blandt andet på Facebook, hvor man kan dele specifikke interesser og tanker. Ligesindede kan mødes og blive venner, eller bare blive støttet i sine holdninger.

Deler tatoveringer med koriander-tema

Hader du koriander?

Så findes der en “støttegruppe” på Facebook – med over 221 000 medlemmer. Den hedder ”I hate coriander”, og har samlet mennesker fra hele verden med det tilfælles, at alle hader koriander.

Her deles tatoveringer, sjove billeder og andet, hvor alt fokus er rettet mod den afskyelige koriander.

Facebook/I Hate Coriander

Gruppen er oprettet af Jack Bailey fra Australien, skriver Ladbible. Siden han oprettede den, er den blevet så populær, at man nu har valgt at begynde at sælge souvenirs som trøjer, oplukkere og klistermærker.

Et styrende gen

Jeg tror, at du efterhånden har forstået det – de hader koriander i gruppen og vil med deres gruppe forsøge at udbrede kendskabet til, hvor forfærdeligt koriander egentlig er.

Facebook/I Hate Coriander

Da 23andMe udførte en undersøgelse med 50.000 deltagere om deres holdning til koriander, fandt man frem til den interessante konklusion, at der muligvis er et gen i kroppen, der bestemmer, om vi kan lide koriander eller synes, at det smager af sæbe.

Med andre ord er det muligvis noget, som vi ikke selv er herre over.

Kender du en, der brude melde sig ind i den her korianderhader gruppe? Så tag den person på Facebook eller del artiklen videre!