Her er den nye sexede trend til alle mænd: BH og matchende trusser i blonder

Det føles som om, at trends kommer og går hurtigere, end man kan nå at blinke, og det er mildt sagt svært at holde sig opdateret med den seneste nye mode.

Tøjvalg er selvfølgelig personligt, men dagens mode virker til at handle om at vise så meget hud som muligt.

Hvis man går rundt i byen i dag, ser man kropsdele til både højre og venstre. Kropsdele, som man før i tiden knap nok viste frem i omklædningsrummet. Men sådan er det vel med mode – for at kunne forny sig må man muligvis være lidt mere ekstrem end den seneste trend.

Men spørgsmålet er, om grænsen nu er nået – med denne seneste undertøjstrend til mænd.

Instagram

“Kun til de modige”

Sitet humormeetscomics skriver, at overraskende mange mænd kan lide at gå i feminint undertøj – og at markedet for mandligt undertøj, der ligner det til kvinder, er større, end mange tror.

– Der er ingen variation, når det kommer til mænds undertøj i almindelige tøjbutikker. Det er boksershorts, briefs – og hvis man er rigtig vovet så måske en g-streng, siger Bent Krause, en australsk undertøjdesigner, til Splinter News.

Instagram

– Almindelige tøjbutikker sælger selvfølgelig godt og praktisk undertøj, der fungerer for 90 procent af alle mænd, men ikke for mig, tilføjer han.

Instagram

Krauses undertøjsfirma Homme Mystere har som erklæret mål at nedbryde det tabu, at mænd gerne vil bære mere feminint undertøj – selvom det er designet til mænd – og firmaet sender produkter til glade mænd verden over, og interessen er især stor i Østasien, Europa og Nordamerika.

Instagram

Undertøj til alle lejligheder

Det handler om alt fra BH’er til trusser til mænd – og selvom kunderne er anonyme, har undersøgelser vist, at undertøjet bruges på samme måde, som det “almindelige” gør. På arbejde, til finere lejligheder – og på fridage.

Instagram

Krause håber nu på, at trenden vokser sig større.

– At bruge et almindeligt, etableret undertøjsmærke hver dag sker automatisk. At bruge Homme Mystere er dog lidt sjovere, siger han.

Instagram

Kunne du tænke dig at have noget af dette undertøj på, eller vil du se din mand i det?!

Tag en ven og se, om han har modet til at gøre det! Eller del artiklen videre til dine venner!