Forskere: Din penisstørrelse påvirker din indkomst - her er de unikke tal

Forskere: Din penisstørrelse påvirker din indkomst – her er de unikke tal

Betyder størrelsen noget? Det er nok et af de mest stillede spørgsmål i verdenshistorien. Alle mænd har forskelligt ‘udstyr’, og hvor stor eller lille penissen er, siger intet noget om, hvor god eller dårlig du er som elsker.

Dog kan størrelsen af ​​penis påvirke andre aspekter af livet, såsom hvor mange penge du tjener i din karriere.

Det har en undersøgelse med næsten 1.000 mænd konstateret, skriver The Sun.

Undersøgelsen blev udført af webstedet onbuy.com, som markedsfører en række produkter, herunder sexlegetøj. Sitet har spurgt 997 mænd om, hvor stor en penis de har, hvad de arbejder med, og hvad de tjener.

Jo flere centimeter, desto færre millioner

Hvordan er det så, vokser lønnen i samme takt som størrelsen på ens penis? Ikke rigtig, ifølge resultaterne af undersøgelsen.

Resultaterne viste, at mænd med en penisstørrelse på omkring otte centimeter tjener 58.000 pund om året, hvilket svarer til omkring 500.000 danske kroner.

Mænd med en større penis, omkring 18-20 centimeter, tjener i gennemsnit 32.500 pund om året, hvilket svarer til 290.000 danske kroner.

Nedenfor er en graf, hvor y-aksen viser årlig indkomst x-aksen viser penisstørrelse.

Kunstere har den største penis

Hvordan fordeler penisstørrelsen sig så i forhold til forskellige erhvervsgrupper? Undersøgelsen viste, at folk, der arbejder som kunstnere, har den største penis, hvor fem procent svarede, at de har en 20 centimeter stor penis.

På andenpladsen finder vi mænd med praktisk arbejde, hvor 16 procent har omkring 18 centimeter og fire procent omkring 20 centimeter mellem benene.

Onbuy

Undersøgelsen viste også, at personer med en gennemsnitlig penis på 10 centimeter er dem, der primært forfremmes på arbejde grad, med 2,9 forfremmelser i gennemsnit blandt dem, der deltog i undersøgelsen.

Onbuy

Passer det her på dig?

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette i dag!