Nye billeder: Buttet mor genskaber berømthedernes glamourøse billeder – nu hyldes hun af millioner

Når man surfer lidt rundt på berømthedernes konti på sociale medier, virker alt til at være perfekt og i den skønneste orden på overfladen. De er altid smukke, har spændende liv, smukke smil og bader i luksus.

Derfor kan man faktisk godt føle sig lidt skamfuld, når man selv sidder i sofaen i en slidt T-shirt med chips-krummer i skødet. Men man skal dog tænke på, at berømthedernes billeder og opslag sandsynligvis ikke altid afspejler virkeligheden. For de har også hårde og uoverskuelige dage – men det vælger de selvfølgelig ikke at skilte med.

Celeste Barber er en australsk komiker og mor til små børn, som er blevet verdenskendt på at genskabe berømthedernes glamourøse og smukke billeder på Instagram – men med sit helt eget twist. For hun praler ikke med, at hendes liv er lige så perfekt, som superstjernernes ser ud på overfladen, men det har hun valgt at lave sjov med.

Maven hænger lidt, hendes mand er ikke lige så lækker som berømthedernes, hun er ikke lige så smidig som stjernerne – men dette på trods nyder Celeste livet og har det sjovt!

Efterligner stjernerne

Flere millioner har fulgt med, når hun har genskabt disse spektakulære billeder – og nu griner stort set alle på nettet af hendes geniale billeder! Hvoraf mange faktisk er meget letpåklædte.

Her har vi med inspiration fra boredpanda samlet nogle af de bedste billeder, hvor hun efterligner forskellige stjerner!

1. Man tager hvad man nu lige har ved hånden!

2. Vi kan ikke alle have flade maver!

3. Resultatet er slående ens!

4. Haha! Genialt!

5. Næsten lige elegant…

6. Næsten, næsten, næsten!

7. Sådan skal det gøres!

8. Hun er glad – hvilket trods alt er det vigtigste!

9. Meget lig hinanden!

10. Der er næsten ingen forskel!

11. Det perfekte juletræ vs. verdens mindste juletræ? 

12. Det er svært at se, hvem der er hvem.. 

13. Hahaha!

14. ”Jeg drømmer” vs. “Jeg spiser”… 

15. Smidighed er overvurderet! 

16. Vidunderligt! 

17. Når man forsøger at få den perfekte frisure! 

18. Haha! Genialt!

19. Cirka samme billede…

Bilder (alle): Celeste Barber (Instagram)

Er det ikke fantastisk at se en person med selvironi, som tør at vise, at alt ikke absolut skal være perfekt!? Tryk på del-knappen hvis du også er enig i dette vigtige og herlige budskab!