Bilist kørte lige ind i stolpe – blev skrækslagen for lille edderkop

Araknofobi er et ord, som betyder edderkoppeskræk, og at være bange for netop edderkopper er en af de mest almindelige fobier vi mennesker har og faktum er, at der findes en biologisk forklaring på dette.

Det har noget at gøre med, at mennesket for tusindvis af år siden ikke kunne se forskel på en giftig edderkop og en ufarlig edderkop, da vi jagede ude i naturen.

Det er med andre ord biologisk indprentet i os at blive lidt forskrækkede, når vi ser en edderkop, fordi den kan betyde fare, selvom vi i det moderne samfund ganske sjældent støder på edderkopper.

Det kan dog være svært at se bort fra sin fobi, hvilket en mand på Isle of Wight måtte erfare.

Han fik nemlig øje på en edderkop, da han kørte bil og blev så bange, at han kørte bilen lige ind i en lygtepæl, skriver Ladbible.

At være bange for nogle ting er helt normalt. Nogle er skrækslagne for højder, nogle er skrækslagne for hunde, og nogle af os tager benene på nakken, når vi får øje på en edderkop.

Lige ind i lygtepælen

Manden, som ikke nævnes ved navn, havde dog ingen mulighed for at flygte, da en edderkop åbenbarede sig i hans bil midt på en tur til den nordlige del af den britiske ø Isle of Wight.

I et forsøg på at flygte fra den skræmmende ubudne gæst, mistede føreren kontrollen over rattet et øjeblik og kørte lige ind i en lygtepæl.

Manden klarede sig heldigvis uden skader, men måtte pinligt forklare politiet, hvad der havde forårsaget ulykken.

”Hold øjnene på vejen”

På Facebook lagde det lokale politiet et indlæg op med billeder fra ulykken.

Our ARV/colleagues have had a busy afternoon. They currently are dealing with this vehicle on Kite Hill in Wootton so…

Gepostet von Isle of Wight Police am Montag, 10. August 2020

”Vores kolleger har haft en travl eftermiddag. Føreren af bilen forsøgte at flygte fra en edderkop i sit køretøj, da ulykken skete. Han klarede sig med mindre skader, men tænk på altid at have øjnene på vejen” skriver politiet.

Ja, den pågældende mand må jo gennemsøge sin bil, inden han kører afsted næste gang.

Kender du nogen, som også er skrækslagne for edderkopper?

Tryk på DEL-knappen, så dine venner også kan se det her i dag!