26-årige Julia drikker urin hver dag – for at føle sig frisk: “Det er ungdommens kilde”

Aviserne og nettet er fyldt med diverse skønhedstips til, hvordan man holder sig i frisk og i form.

Men jeg tror dog, at det her er noget af det mest mærkelige, jeg nogensinde har læst.

For Julia Sillaman drikker nemlig sit eget tis og smører sit ansigt ind i det – hver dag.

Julia Sillaman er som enhver anden 26-årig kvinde. Hun elsker at holde sig i form og går op i sit udseende. Men det, der får hende til at skille sig ud fra mængden er hendes mildt sagt alternative metoder.

”Fik glat hud”

Ifølge Julia har hun ikke længere akne og har formået at tabe tolv kilo – alt takket været noget, der kaldes “urinterapi”.

Det indebærer, at Julia drikker og smører sit eget urin i ansigtet hver dag.

– Dagen efter, jeg smurte det i ansigtet første gang, var mine bumser væk og min hud helt glat, siger Julia til The Sun.

Julia siger selv, at urinterapien har vendt op og ned på hendes liv.

– Jeg har mere energi og føler mig mere i balance. Det har virkelig forandret mit liv. Jeg føler mig som en helt ny person, og vil sandsynligvis fortsætte med dette resten af mit liv, siger Julia til The Sun.

Vil inspirere andre

I starten var Julias familie meget skeptiske, men efter at have set Julias forvandling har de også prøvet den noget usædvanlige metode. Nu håber Julia at kunne inspirere andre.

– Jeg kan godt forstå, at folk tvivler, det er trods alt tis, det handler om. Men hvis flere mennesker får kendskab til de fordele, det giver, så håber jeg, at det kan ændre sig.

Det er dog vigtigt at påpege, at der ikke er videnskabelige beviser på, at urinterapi fungerer. Selvom urin ikke er giftigt, er det trods alt et af kroppens affaldsprodukter, så jeg vil ikke anbefale nogen at prøve dette.

Hvad synes du om Julias “skønhedstip”? Er det skørt, eller tror du, at det virker? Del gerne artiklen eller giv din mening til kende i kommentarfeltet!