22-årig dykker forsøger at have sex med gigantisk musling – nu behandles han på specialhospital

Når man opholder sig i naturen eller dyreriget, er det vigtigt at være forsigtig. For der det er meget sjældent os, der bestemmer – og man er nødt til at respektere alt levende. Det er hvert fald min holdning.

Derfor synes jeg også, at man så vidt muligt ikke skal forstyrre plante- og dyrelivet, da vi mennesker har nok plads på jorden. Samtidig er det en fascinerende verden at gå på oplevelse i, og eksempelvis havet skjuler mange spændende ting at opdage.

Netop derfor er det også ekstra vigtigt, at vi passer på miljøet, således også fremtidige generationer kan nyde godt af alt det fascinerende, naturen har at byde på.

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er klar over, om følgende nyhed er helt sand eller ej, men den er blevet omtalt i mange medier verden over – og detaljerigdommen får mig til at tro, at det meget vel kan være sket i virkeligheden.

Alle er ikke enige i, at man skal opføre sig respektfuldt over for planter og dyr. Men hvis man ikke gør det, kan man blive ramt af karma – hvilket var tilfældet for den 22-årige dykker Sam, der nu er indlagt på specialhospitalet Ka’u på Hawaii.

Wikimedia Commons

Den 22-årige og hans ven var ude på havet for at fridykke, som de plejede at gøre på deres fridage. Men netop denne dag valgte Sam pludselig at gøre noget meget idiotisk, rapporterer sitet Disclose.

Han fandt en stor musling, som han svømmede ned til, hvorefter han stak sin penis ind i den. Ja, for simpelthen at “have sex” med den gigantiske musling. Minuttet senere blev den unge dykker dog ramt af vejrtrækningsbesvær, opkast, hævelser og nedsat blodtryk.

Han blev omgående bragt til et specialhospital.

Disclose.TV

Lægerne kunne konstatere, at det var den intime kontakt med muslingen, der havde udløst hans alvorlige fisk- og skaldyrallergi – og man tror ligeledes, at Sam blev udsat for høje arsenikniveauer.

Mandens tilstand er nu stabil. Han fortæller, at det hele begyndte som en joke med vennen Thomas Meyer.

– Min ven filmede, så jeg ville vel gerne imponere ham og kørte min penis ind i muslingen. Men så ville den ikke ikke give slip, har han eftersigende fortalt de lokale journalister.

Aldrig set noget lignende

Derudover skulle dykkeren have haft alvorlige tømmermænd fra natten forinden, og han mener, at det har påvirket hans dømmekraft.

– Det gjorde ikke ondt. Det føltes sågar ret varmt og dejligt inde i muslingen, men jeg var bange for, at jeg ville løb tør for ilt.

Dykkerne på billedet har intet med nyheden at gøre

Det var først efter, Sam formåede at kæmpe sig fri fra muslingens greb, at han bemærkede den allergiske reaktion. Lægen, der behandlede dykkeren, siger, at han aldrig nogensinde har set et lignende tilfælde i sine 22 år som læge.

– Skaldyrallergi er ganske normalt, men udløses ofte først efter en person har spist fisk eller skaldyr. At det sker efter seksuel kontakt – det har jeg aldrig oplevet før, sagde lægen til journalisterne.

En lignende episode fandt sted for nylig på Waikiki Aquarium på Hawaii, efter en dykker førte sit hoved ind i en stor musling, hvorefter han mistede bevidstheden. Han blev heldigvis reddet.

Efter disse historier kan man konkludere, at man skal lade ting i havet og naturen være, som de er. Se, men rør ikke. Derudover er det meget vigtigt, at man ikke stikker kropsdele ind i muslinger – men det syntes ret indlysende, selv før man læste denne nyhed.

Der findes virkelig idioter overalt! Tøv ikke med at dele nyheden, hvis du er enig!