Teenagedatters drengeven ville overnatte – men morens kontante svar får alle til at juble højt

I dag er det ikke et lige så stort tabu som tidligere at sige, at man er homoseksuel. Der kan selvfølgelig stadig være store problemer for nogle at “komme ud af skabet”, men det føles, som om samfundet er blevet mere accepterende og mindre fordømmende i forhold til forskellige seksualiteter.

Det er selvfølgelig fantastisk og et skridt i den rigtige retning. Som samfund kan vi selvfølgelig gøre mere for at forbedre LGBT-personers livssituation, men alt kan jo ikke forandres over en nat. At vi er kommet så langt, som vi trods alt er her i Danmark, er positivt!

Personligt har jeg selv flere venner, som er åbent homoseksuelle, og det tænker jeg ikke videre over. Hvorfor skulle jeg det? Vi fortjener alle den samme respekt og at blive behandlet på lige fod af alle mennesker omkring os.

Nogle gange kan humor også være nødvendigt for at afdramatisere denne type spørgsmål. Alt kan ikke være blodigt alvorligt hele tiden, og en joke kan mange gange have en helt unik evne til at lette stemningen.

Hvilket også var tilfældet for teenageren Mason Brian Barcley, skriver good.is. Han er helt åben med sin homoseksualitet og virker til at nyde sit liv.

Twitter

En af Masons bedste venner er en pige ved navn Houston. For et stykke tid siden havde hun en fredag aften inviteret sine bedste veninder til at overnatte hjemme hos sine forældre.

”Er meget homoseksuel”

Mason havde dog også lyst til at deltage – men hvordan skulle det være muligt, nu hvor det var en pigeaften? For at sikre sig, at Houstons forældre ville godkende, at en dreng på samme alder som deres datter kunne få lov til at deltage i overnatningen, valgte han at sende en SMS til veninden Houstons mor.

Den er skrevet på engelsk, men oversat skrev han nogenlunde følgende:

“Hej, fru Shelton. Dette er Mason Brian Barcley, en af Houstons nye bedste venner. Hvis hun nu får veninder over på fredag, kan jeg så, en meget homoseksuel mand, få lov til at deltage i overnatningen? Jeg tror, at den største årsag til, at man primært gør sådan noget med personer af samme køn skyldes den ellers typiske interesse for det modsatte køn. I dette tilfælde er jeg ikke det mindste interesseret i det modsatte køn. Tak for din tid og overvejelse. Hav en god aften”.

Nu får morens svar tusindvis af mennesker på nettet til at grine. For hendes svar var både kort og præcist – men med et glimt i øjet. Hun svarede:

”Min mand er meget lækker. Bør jeg være nervøs?”

Twitter

“Jeg sprøjtede kaffe ud over det hele, da jeg læste morens svar! Vidunderligt!”, skriver en af de mange Twitter-brugere, der har fået sig et godt grin af den herlige samtale.

Og jeg kunne heller ikke lade være med at grine ad morens geniale svar, og Mason fik selvfølgelig lov til at overnatte.

Tøv ikke med at trykke på DEL, hvis du også har stor respekt for morens svar! Så kan du også bidrage til, at modige personer som Mason bliver mere accepterede!