Tvillingerne kan ikke stoppe med at grine ad hinanden – men hold nu øje med babyen i blåt

Den bedste måde at komme i god stemning og at skabe bånd med mennesker er ofte at grine sammen.

Jeg elsker at have det sjovt med min mand, og når det er et lille bump i forholdet, så er et godt grin ofte den bedste løsning!

Der er jo situationer, hvor det praktisk talt er umuligt at holde grinet tilbage. Du kender med garanti følelsen, hvor det bobler i hele kroppen, og at man bare er nødt til at komme ud med det.

For mit vedkommende sker det ofte sent om aftenen, hvor man er lidt træt, men det er alligevel dejligt at få muligheden for at grine lidt – så længe man omgiver sig med sjove mennesker.

Noget af det bedste i verden er at hænge ud sammen med personer, man virkelig godt kan lide, hvor så man pludselig ender med at grine så vildt, at man slet ikke kan stoppe igen. Hvilket de to søde tvillinger i videoen nedenfor kender alt til.

Begge skraldgriner

I videoen ser vi et sæt 11 måneder gamle tvillinger, der ikke kan lade være med at grine, mens de sidder og kigger på hinanden på gulvet. Eftersom de er tvillinger har de allerede et helt specielt forhold – men denne grinefest bragte dem sandsynligvis tættere på hinanden.

Youtube

Begge begynder at skraldgrine, så snart de før øje på hinanden. Når de først er begyndt at grine, så er det ganske enkelt umuligt for dem at stoppe igen.

Hele øjeblikket er utroligt charmerende og smittende, og hold nu ekstra godt øje med babyen til venstre – jeg kan heller ikke lade være med at grine!

[arve url=”https://youtu.be/5-UhR_PsTLs” /]

Fik tvillingerne også dig til at trække på smilebåndet? Så del videoen med dine venner på Facebook!