Nye billeder: 11 idioter som har parkeret med hovedet under armen – og fået en smagsprøve på den ultimative hævn

Findes der noget værre end at køre rundt og lede efter en parkeringsplads bare for at finde ud af, at nogen har parkeret deres bil, så den helt unødigt optager tre pladser? Som om de slet ikke har forstået, hvad linjerne betyder? Jeg mener, herregud, hvor svært kan det egentlig være at parkere en bil rigtigt?

Det er svært at forklare hvorfor, men folks opførsel i trafikken kan virkelig vække stærke følelser. Mange får næsten en ny personlighed bag rattet, og reagerer vredt af den mindste lille detalje.

Samtidig kan jeg dog sagtens relatere til vreden og irritationen, når en idiot bag rattet ikke kan finde ud af at køre bil. En person, der aldrig bruger sit blink, men i stedet er meget flittig til at bruge sit horn eller ikke kan finde ud af at parkere.

Geniale hævngerninger

Folk skal ganske enkelt tage sig sammen – ellers bør de miste deres kørekort! For det virker til, at nogle af dem har trukket kørekortet i en automat.

Når nogle ikke kan finde ud af at parkere rigtigt, så fortjener de en lille smagsprøve på deres egen medicin. Men nu hvor det (heldigvis) ikke er lovligt at punktere dæk eller kaste en granat på bilerne, følger her en liste bestående af 11 billeder med inspiration til, hvordan man kan give lidt igen.

1. Haha! Ville godt have set bilejerens reaktion, da han kom tilbage til dette syn!

2. Normalt skal man ikke lade sig inspirere af parkeringssynderen, men måske kan det give dem en lærestreg..

3. Ejeren i den hvide bil i midten troede nok, han havde fundet den helt forkerte plads på den tomme parkeringsplads – men det var ikke tilfældet!

4. Genialt!

5. ”Ingen parkering” betyder ”Ingen parkering”…

6. Ejeren af denne bil fik sig nok lidt af et chok.. 

Nummer 10 er genial

7. ”Røvhullets parkering”…

8. Svært ikke at forstå budskabet…

9. Held og lykke med at komme væk derfra…

10. Haha! Det ville være sjovt at se denne bil komme kørende på gaden! 

11. ”Prinsessens parkering”… Nok ikke tænkt som noget positivt!

Fotokilde (alle): twentytwowords

Tøv ikke med at dele, hvis du mener, at parkeringssynderne fik som fortjent!