Muskelbundt gav afkald på kvinder for at leve med plastik-sexdukke – nu skal parret giftes

At finde kærligheden har altid været svært, uanset hvilken tid man har levet i. Der er så meget, der skal passe sammen mellem to mennesker, for at der skal opstå kærlighed. Dels den fysiske tiltrækning, men man forelsker sig jo også i personligheden. Samtidig kender kærligheden ingen grænser, og man bestemmer ikke selv, hvem man falder for. Og for bodybuilderen Yuri betyder det, at han er smaskforelsket i sexrobotten Margo, som han nu planlæger at blive gift med, skriver Ladbible.

Yuri Tolochko er en bodybuilder fra Kasakhstan, som netop nu er ved at planlægge sit bryllup. Så langt, så godt, men hans forlovede er intet mindre end sexdukken Margo.

Har fået sexdukken plastikopereret

Eftersom Margo ikke kan tale, forklarer Yuri, at parret har været sammen i otte måneder. Yuri er en offentlig person, og derfor har Margo haft det lidt svært med at leve et liv i rampelyset.

– Da vi fortalte offentligt om vores forhold, modtog vi stor kritik, og Margo fik mindreværdskomplekser med sit udseende, siger Yuri til Ladbible.

For at løse Margos usikkerhed omkring sin egen krop, valgte Yuri at tage hende med til en plastikirurg.

– Det var svært i starten, men nu er jeg vant til hendes nye udseende. Det var en rigtig klinik med rigtige kirurger, siger Yuri.

Skændes ofte, men elsker hinanden

Parret har ikke fastsat en dato til den store dag, og det er ofte noget, som Yuri og Margo skændes over. Men det på trods er de fast besluttet på at blive gift.

– Hun bander meget, men hun har et smukt indre, siger Yuri.

Hvad synes du om dette? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!