Jo mere du vejer, desto mere gratis øl får du: Her er baren med verdens bedste tilbud

For at lokke gæster til plejer barer og diskoteker at have specialtilbud i form af happy hour, hvor man kan købe alkohol til en fornuftig pris. Men spørgsmålet er, om en bar eller diskotek nogensinde har haft samme gode happy hour-tilbud som Fusion Club i Dubai nu har. Her kan man nemlig få flere gratis drinks, jo mere man vejer, skriver britiske Metro.

Har du overskydende kilo på sidebenene og planlægger en ferie til Dubai? Så bør du besøge diskoteket Fusion Club, hvor de tilbyder dig gratis alkohol efter din vægt.

1 kilo = 1 krone

Når man kommer ind på baren, der ligger ved et luksushotel, kan man vælge at blive vejet på stedet eller bare skrive en seddel med sin vægt og give den til bartenderen. For hvert kilo, man ejer, får man en dirham, som er den lokale valuta. Så hvis du vejer 85 kilo, får man en gratis øl og drikkevarer til en værdi af 86 dirham, hvilket svarer til cirka 160 danske kroner.

Shutterstock

Godt at tage på

Barens tilbud går under sloganet “Det er godt at tage på.”

– Vi tror på at skille os ud fra andre barer og hoteller ved at gøre vores gæster glade. Vi har ofte forskellige, skøre tilbud hver måned, der normalt gælder både mænd og kvinder. Vi spørger aldrig ind til den vægt, som gæsterne giver os, vi stoler på dem, siger chef Mr. Babural til Metro.

Tilbuddet skulle faktisk have udløbet i august, men man har tiltrukket så mange bargæster, at man vil fortsætte hele året ud.

Den bar SKAL besøges! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse denne vigtige information!