Idiot blokerer mandens indkørsel med sin bil – utrolig hævn får naboerne til at ringe til politiet

Jeg kan blive noget så irriteret, når folk ikke kan finde ud af at gebærde sig i trafikken.

Hvor svært han det være at følge simple anvisninger, respektere andre og overholde reglerne? Åbenbart forbandet svært, hvis man spørger nogle personer. Sådan virker det hvert fald.

Jeg kan især blive vanvittig på personer, der ikke kan finde ud af at parkere. Det er trods alt ret simpelt, men nogle formår alligevel at dumme sig og gøre livet svært for os andre.

Jeg er selvfølgelig ikke en engel i trafikken, hver gang jeg er ude at køre. Det er ikke det, jeg mener – men jeg synes trods alt, at man skal forsøge at gøre sit bedste for at sikre, at alle bilister føler sig trygge, og at man ikke begår indlysende fejl.

Netop det der med at parkere det rigtige sted virker til at være svært for mange.

Blokeret indkørsel

Følgende episode fandt sted i New York – og har nu fået hundredtusindvis til at juble. En mand kom hjem en sen aften efter en lang da på arbejde, og han ville bare lige se til sin familie, før han skulle sove.

Youtube

Men der var bare ét problem – en person havde parkeret sin bil og dermed blokeret mandens indkørsel. Det er selvfølgelig ikke tilladt – men efter at have ledt efter bilens ejer uden resultat, valgte manden at tage sagen i egne hænder. Han gad ganske enkelt ikke at vente på personen, der havde blokeret indkørslen.

I klippet nedenfor kan man se, at han sætter et reb mellem sin og den fremmedes bil, hvorefter han kører væk, hvilket gør, at han nu kan køre op i sin indkørsel for at parkere.

Youtube

Fik en lærestreg

Men efter et stykke tid bemærkede naboerne, at den parkerede bil nu blokerede store del af vejen – og derfor valgte de at kontakte politiet. Da politiet ankom til stedet, formåede de også at finde frem til personen, der havde blokeret indkørslen med sin bil, og situationen blev løst på stedet.

Manden bag den geniale løsning lå dog allerede trygt og godt i sin seng, men det hele løste sig til sidst – og jeg er overbevist om, at manden, der fejlparkerede, ikke begår samme fejl igen!

Se klippet nedenfor, hvor man kan følge hele hændelsesforløbet!

[arve url=”https://youtu.be/NiK_LOaDHQk” /]

Synes du, at mandens hævn sad lige i skabet? Så tryk på del-knappen!