Hun lever med 4 elskere – og er nu højgravid: “Alle er far til barnet”

Alle må leve, som de vil – og det er vi andre nødt til at acceptere.

Her på Grinebibelen skriver vi dog tit om personer, der skiller sig ud fra mængden. Opsigtsvækkende livsstile kan være utroligt fascinerende – og det er spændende at læse om noget, der er nyt og spændende.

Hvad siger du eksempelvis til en familie i Florida, der består af en kvinde og fire mænd? Nu venter familien også en lille datter.

De fleste vil gerne have en partner. En person, der er ens bedste ven, men også store kærlighed. Netop det har Tory fra Florida opnået – fire gange. Hun bor nemlig ikke kun med en, to eller tre kærester – nej, den livsglade kvinde har hele fire elskere under ét tag.

“Nyder hinanden”

Kvintettens livsstil vækker stærke reaktioner, men de forklarer, at de er lykkelige med deres liv. Mændene skiftes til at tilbringe tid med – og opvarte – Tory, men bruger også meget tid sammen som én stor gruppe.

– Vi nyder hinandens selskab, siger Tory i et interview med Barcroft TV.

Youtube

Hun mødte Marc, 18, da de gik i skole sammen. To måneder senere faldt Tory også pladask for Travis, 23. Deres fælles ven Ethan, 22, blev den tredje kæreste – og lidt senere sluttede Christopher, 22, sig til flokken, skriver Daily Star.

Youtube

For et stykke tid siden fandt Tory ud af, at hun var gravid, og herefter gik jagten ind på den biologiske far. Efter at man havde kigget lidt i kalenderen, stod det klart, at barnet blev undfanget under en lille kærlighedferie med Christopher.

Kæresterne må godt have kærester

Men de understreger dog, at faderskabet socialt set ikke stopper hos Chris.

– Alle er far, siger Tory. Det bliver verdens bedste familie at opdrage en lille pige i.

Youtube

Hun lever med alle fire mænd på samme præmisser, og giver dem mulighed for at have flere kærester – hvilket ingen af mændene har valgt. Hendes kærester ser ikke sig selv som hinandens partnere – og derfor kan der opstå en vis jalousi.

– Vi prøver at være så åbne over for hinanden som muligt, siger en af mændene.

Nedenfor kan du se et tv-indsalg om den specielle familiekonstellation.

Hvad synes du om dette? Tryk på DEL-knappen for at fortælle din holdning!