Her er forårets nye bukser – så grimme, at de bør forbydes

Det er ikke ligefrem en nyhed, at tøjmode og trends kan være helt vanvittigt.

Man chokeres ikke længere, når man ser, hvad man kan købe i tøjbutikker. Her finder man det ene grimme stykke tøj efter det andet – og snart kan man få den tanke, at det er vigtigere at klæde sig mærkeligt end pænt.

Stil er selvfølgelig personligt, og man har lov til at gå i lige det, man har lyst til. Men noget tøj er så grimt, at jeg ikke engang ville tage det på, hvis jeg fik tilbudt en million for det.

Oppustelige bukser

Men det er nu meget heldigt, at smag og behag er individuelt. Det ville have været kedeligt, hvis vi alle kunne lide det samme.

Nu er der kommet et par ny oppustelige latexbukser, der vækker stærke reaktioner på nettet. De er som taget ud af Aladdin-filmen eller et cirkus.

Bukserne er skabt af designeren Harikrishnan som en del af en kollektion, som han valgte at vise frem ved sin eksamen fra den prestigefulde London College of Fashion, skriver Viral Thread.

Fik idéen ved at lege med sin hund

De superbrede busker består af over 30 separate latexdele, der enten er hvide eller rød/grøn-stribede.

– Jeg fik idéen, da jeg legede med min hund, og kom til at tænke på, hvordan mærkelige genstande kan se ud fra en så lav vinkel. Tanken om, at han må se mig som en kæmpefigur, eller slet ikke kunne se mit hoved, var spændende. Så jeg besluttede at prøve at genskabe dette gennem mine omgivelser og en forvrængning, siger Harikrishnan i et interview med Dezeen.

– Inden for mode ser jeg de samme billeder og proportioner overalt. jeg vil skabe visuelle forestillinger, der er så langt fra neutralitet som muligt, så folk kan stille spørgsmålstegn ved relevansen af de proportioner, vi ser i dagligdagen.

I forhold til de nye bukser er han lykkedes med sit mål. Men personligt ville jeg ikke tage dem på, selvom jeg fik tilbudt en million.

Kunne du overveje at gå med disse bukser? Så tryk på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette galskab!