Her er det nye smarte toilet: Genkender dit røvhul og analyserer din afføring

Selvom det ikke ligefrem er noget, vi taler med vores kollegaer om i pauserne, så er det helt naturligt at skide. Faktisk skider vi i gennemsnit seks tons afføring ud af vores krop i løbet af livet. Kort sagt, vi bruger toilettet ret ofte.

Når vi ‘laver nummer 2’ udskiller kroppen mange af de affaldsstoffer, som den ikke har brug for, og afføring kan faktisk sige meget om vores velbefindende.

Netop derfor har en gruppe forskere ved Stanford University udviklet et toilet, der kan genkende dit røvhul og analysere din afføring for at kune kode dit helbred, skriver Vice.

Shutterstock

Dit anus er, ligesom dine fingeraftryk, helt unik for dig. Derfor har en gruppe forskere ved det velansete Standford University i USA udviklet en prototype til et toilet, der skal lære at genkende dit anus.

Nature

Med indbygget kamera

Forskningsrapporten er offentliggjort i tidsskriftet Nature, og handler om at analysere en persons afføring for at forbedre personens helbred.

Forskerholdes prototype er udviklet på den måde, at der er installeret et kamera i toilettet, og via kunstig intelligens lærer kameraet så at kunne genkende din anus.

Nature

Herefter bliver din afføring så analyseret af flere kameraer og sensorer. Sensorerne måler blandt andet fasthed og næringsstofindhold i afføringen. Når toilettet så har fået nok data-input i form af afføring, kan det give dig et overblik over dit helbred.

Registrerer hvor ofte du bruger det

Sensorerne holder også styr på, hvor ofte du bruger toilettet, da det også er vigtigt at gå på toilettet regelmæssigt.

Toilettet skulle efter sigende også kunne analysere urin via to højhastighedskameraer, der måler udstrømningen af ​​urin.

Derudover er toilettet udstyret med strimler på toiletsædet, der analyserer urinen, hvis du tisser på sædet.

Nature

Det er endnu uklart, om toilettet skal masseproduceres.

Hvad tænker du om dette? En fantastisk idé eller langt over stregen?

Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner mulighed for at læse denne nyhed!