Endelig! Nu kan du tage en lur på jobbet – uden at nogen opdager det

Nu er sommerferien officelt forbi, og selvom vejret stadig er dejligt, så er sommeren snart slut, og de dovne dage i hængekøjen er snart et minde blot.

Et genskabe den der dejlige feriefølelse på et gråt og kedeligt kontor er mildt sagt lettere end gjort, men nu kan man i det mindste tage en lille lur i den nye skrivebords-hængekøje, skriver sitet Shared.

At finde arbejdsrytmen efter en lang og dejlig ferie er ikke en dans på roser. Fra at have haft en meget afslappende tilværelse skal man pludselig vende tilbage til jobstressen igen.

Tag en lur i hængekøjen – under skrivebordet

Men nu kan man tage en dejlig lur i en hængekøje – mens du befinder dig på kontoret.

Det er virksomheden Uplift Desk, der har udviklet Under Desk Hammock, som er en hængekøje, man hænger under skrivebordet.

Så når chefen er til møde, kan man kravle ned under skrivebordet og lægge sig til rette i hængekøjen for en stund, mens man nyder lidt af den der dejlige feriestemning.

“En stille lille kokon under skrivebordet”

Ifølge virksomheden behøver man ikke at sove i hængekøjen, man kan sagtens arbejde fra den. Det skriver følgende på deres hjemmeside.

“Det er tid til at se på, hvordan du hviler. Hængekøjen bliver en stille lille kokon i skyggen af dit skrivebord. Du behøver ikke nødvendigvis at sove i hængekøjen, dine kolleger bliver nysgerrige, når de ser dig svare på mails fra dit lille skjulested.”

Uplift Desk

Under Desk Hammock kan fås i farverne grå og blå og koster 55 amerikanske dollars, hvilket svarer til cirka 375 danske kroner.

Hvor ville det være dejligt at tage en lur på jobbet!

Tryk nu på DEL, så dine venner også kan se dette!