Doven idiot blokerer arbejdernes indkørsel hver dag – deres hårde hævn giver narrøven en lærestreg for livet

Det lader til, at nogle bilister lever efter jungleloven i trafikken. Du kender med garanti de typer, der laver næsvise overhalninger, træder speederen i bund gennem boligområder – og parkerer hvor de vil uden omtanke for hverken medtrafikanter eller hvad der rent faktisk er lovligt.

Nu ved vi trods alt ikke, hvordan bilisten i følgende historie normalt opfører sig i trafikken… men at parkere foran en flok truckførers indkørsel hver dag, det var altså mere end rigeligt til, at bilisten var kvalificeret til en solid lærestreg.

Da mekanikeren Raja Rahim var til frokostpause i Birmingham i sidste uge, så han noget mildt sagt bizart.

Der, midt på gaden, stod der en gaffeltruck…. i færd med at løfte en parkeret bil.

“De spurgte mig, om det var min bil, og om jeg kunne flytte den, men jeg forklarede, at det ikke var min”, siger Raja Rahim ifølge Storytrender.

Det viste sig, at bilen stod parkeret lige foran indkørsel op til truckførernes arbejde. Det var heller ikke første gang, at selvsamme bil besatte området og hindrede truckførernes arbejde.

“Vi har kunder, der parkerer lige ved siden af portene. Vi beder dem om ikke at gøre det, men de gør det alligevel hver dag”, siger Raja Rahim ifølge Storytrender.

Ville undgå parkeringsbøder

Ifølge Raja Rahim plejede bilisten formentlig at parkere der for at undgå at betale parkeringsafgifter i centrum.

“Vi befinder os tæt på centrum, og folk kan ikke lide at betale for deres parkering”, siger han ifølge Storytrender.

Så de to truckførere tog sagen i egne hænder… og fandt deres gaffeltruck. Derefter flyttede de bilen pænt om til parkeringspladsen på den anden side af gaden!

Hvordan bilisten reagerede på episoden, fortæller historien intet om, men vi må vel antage, at føreren fik en lærestreg, vedkommende aldrig glemmer.

Se truckførernes geniale hævn her:

Del hvis du også mener, at truckførerne gjorde det helt rigtige ved at sætte bilisten på plads!