Bilist ’stjæler’ parkeringsplads – men hævnen er genial

Er der noget mere irriterende end folk, der stjæler parkeringspladser>

Vi har nok alle oplevet det på et tidspunkt. Man holder der på en fuld parkeringsplads og venter på, at en anden bilist forlader sin plads, og så pludselig dukker en idiot op og stjæler den for næsen af en.

Nogle mennesker er virkelig idioter i trafikken – og det kan drive alle til vanvid.

Men heldigvis kan man tage hævn. Selvom man selvfølgelig skal holde sig inden for lovens rammer. Man skal trods alt ikke gøre det være end den person, som man gerne vil hævne sig på.

Kom en anden bil

En kreativ mand blev rasende, da han i sin gule Jeep ventede på en parkeringsplads, der var ved at blive ledig. En sølvfarvet bil var ved at bakke ud, og manden ventede roligt for at kunne tage pladsen.

Youtube

Men pludseligkom en helt anden bil fra venstre og “stjal” pladsen, som lige var blevet ledig. Dette selvom det var tydeligt, at den gule Jeep ventede pænt på den ledige parkeringsplads.

Men bilisten, der stjal parkeringspladsen, skulle ikke slippe så let.

Hævnen

Manden i den gule Jeep steg helt roligt ud af sin bil, fastspændte den røde bil fast til sin og begyndte at bakke. Snart havde han trukket bilen væk, der lige havde stjålet hans parkeringsplads.

Youtube

Herefter var det bare at parkere Jeepen, der trods alt var hans, hvorefter den røde bil stod ulovligt parkeret midt på parkeringspladsen.

Det var da en genial hævn! Jeg antager, at ejeren af den røde bil blev alt andet end glad af den her opdagelse – og nok fortrød sin frække opførsel!

Synes du, at manden i den gule Jeep gjorde det rigtige? Så tryk på del-knappen!