Bilist smider affald i naturen – men se nu til højre, når idioten får en lærestreg for livet

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke ligefrem er god til at sortere affald eller lignende. Jeg forsøger selvfølgelig at værne om naturen og gør, hvad jeg kan – men nogle gange tager dovenskaben over, og så kan jeg faktisk godt skamme mig lidt bagefter.

Det handler dog ikke om værre ting, end at jeg ikke altid sorterer affald, selv om jeg ved, at jeg egentlig burde gøre det.

Nuvel – jeg lover forbedringer fra nu af!

Men jeg smider dog ikke skrald og ting i naturen, da jeg udemærket er klar over, at det er noget svineri!

Men der er også personer, som er fuldkommen ligeglade med naturen eller miljøet, hvilket vi ser et eksempel på i videoen nedenfor.

En lastbilchaufførs førerkamera filmer en turist i en trafikkø, som helt uhæmmet smider masser af affald ud fra sin bil og lige ud i naturen. Gentagne gange ser man affald flyve direkte ud af ruden, hvor det lander i vejkanten.

Det er selvfølgelig uacceptabelt – hvilket føreren bag dette klip gav udtryk for. Han stopper sin lastbil, stiger ud til højre – og gør det eneste rigtige!

Manden samler idiotens skrald op – og kaster det tilbage lige ind i bilen, hvor det kom fra.

Her fik den arrogante bilist en lærestreg, han aldrig glemmer, og jeg er faktisk overbevist om, at han stopper med at være et miljøsvin!

En hyldest skal lyde til lastbilchaufføren, som valgte at tage sagen i egne hænder!

Synes du, at lastbilchaufføren valgte at gøre det rigtige? Så tryk på del-knappen nedenfor for at give dine venner muligheden for at se hævnen!