Verdens 9 absolut mærkeligste love - nummer 4 om sexlegetøj giver ingen mening!

Verdens 9 absolut mærkeligste love – nummer 4 om sexlegetøj giver ingen mening!

Det er et stort ansvar at være den lovgivende magt, da et helt folk skal overholde dem.

Men når jeg ser denne liste over love, som stadig eksisterer, kan jeg ikke lade være med at tænke, hvad pokker politikerne har tænkt.

Lovgivning er meget foranderlig, og ofte er lovene afhængige af kultur og afspejler det syn på verden, der herskede på den tid, hvor de blev vedtaget.

Glemt at stryge gamle lagner

Vi kan kun spekulere i, hvordan og hvorfor lovene på denne liste er opstået, men det er mærkeligt, at de stadig er i brug. Som om at politikerne helt har glemt at fjerne dem fra de pågældende landes lovbøger.

Her er 9 af de absolut mærkeligste love i verden, ifølge sitet Thought Catalog.

1. Nøgen vandretur i Schweiz
Har du planer om at udforske den vidunderlige natur i Schweiz? Så glem ikke at tage tøj på, da det er ulovligt at gå nøgen rundt i Alperne.

2. Kysse personer med overskæg
Har du et flot overskæg og vil give din elskede et kys, når du går rundt i byen? Glem det, for i den amerikanske stat Iowa er det ulovligt for en mand med overskæg at kysse en kvinde offentligt.

3. Dø i Westminsterpaladset
Et godt helbred er nødvendigt, hvis du har planer om at besøge det engelske parlament, da det er ulovligt at dø i bygningen. Straffen for at dø i bygningen er desværre lidt uklar.

4. Onani
Singlekvinder i staten Arizona, USA, har det hårdt. For her er det nemlig ulovligt at eje mere end to stykker sexlegetøj per person. Hvis politiet finder ud af, at man har mere end to styks, bliver det betragtet som ulovligt.

5. Glemme konens fødselsdag
Hvis man bor i Samoa, er det vigtigt at holde styr på sin kones fødselsdag, for ellers vanker der bøder.

6. Dirty talk i soveværelset
I den amerikanske stat Oregon kan man have sex overalt i sit eget hjem, men glem alt om dirty talk. Hvad straffen er for dirty talk er lidt uklar.

7. Gå beruset ved siden af en ko
Britiske landmænd skal holde sig langt væk fra bodegaen, når køerne skal drives, da det er ulovligt at gøre i beruset tilstand.

8. Vende frimærket forkert 
Hvis du skal sende post fra England, skal du sørge for at sætte frimærket korrekt. For det betragtes nemlig som landsforræderi at sætte et frimærke med dronningens på hovedet.

9. Drikke nogen under bordet
At drikke sin ven under bordet i Australien kan resultere i en bøde.

Jeg fik et godt grin af disse skøre love! Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at give dine venner et godt grin!