78-årig forvandles til sexet “pinup” – det utrolige resultat hyldes nu verden over

Selv når man begynder at komme op i årene, fortjener man at trives med sin krop, føle sig attraktiv og sexet, hvis man ønsker det.

Chrissy Sparks fra England er en mester ud i kunsten at fotografere kvinder. Ved hjælp af makeup, speciel belysning og efterarbejde får hun det bedste ud af hver persons udseende – uanset alder.

– Jeg vil gerne have, at selv den gemmensnitlige kvinde skal kunne være en del af en professionel fotografering, ligesom fotomodeller, siger hun til avisen The Mirror og fortsætter:

– Gennem mit arbejde forsøger jeg at fremhæve kvinder i forskellige aldre, udseende og kropsstørrelser. Alle kan blive smukke. Grunden, til at ældre kvinder kommer til mig, varierer – det kan være noget så simpelt, at de gerne vil føle sig sexet, eller at de gerne vil have billeder af dem selv, når de ser bedst ud.

Jeg synes, at det her er helt fantastisk! Alle har behov og lyst til at føle sig attraktiv nogle gange – og selvom udseendet ikke er alt, er det normalt meget vigtigt for ens selvtillid og selvfølelse. Derfor er det også fantastisk, hvis sådan noget som dette kan hjælpe!

Nedenfor kan du se før- og efterbilleder af 5 af de lidt ældre kvinder, som Chrissy Sparks har arbejdet med! Resultaterne er virkelig utrolige og beviser, at alder kun er et tal! Det er ikke underligt, at dette initativ ny hyldes af hundredtusinder!

Joanna, 58 år

Mavis, 67 år

Tricia, 60 år

Pauline, 78 år

Jane, 65 år

Fotokilde (alle): DollHousePhotographyUK (Instagram)

Det her beviser, at alder kun er et tal – og jeg synes virkelig, at det billederne udstråler, at alle kvinder er smukke, uanset hvor gallem man er blevet!

Hyld de modige kvinder ved at trykke på del-knappen og spred dette vigtige budskab videre!