Mystisk illusion forvirrer mange: Hvor mange sorte prikker er der på billedet?

Det lidt uforståelige og mystiske har fascineret i flere århundreder. At brænde for at løse problemer og gøre det med stor entusiasme føles, som noget de fleste er født med.

For mange af os er det ekstremt vigtigt at vinde, når konkurrencen skydes i gang – og det kan jo også være ganske sjovt at afprøve sine egne evner fra tid til anden. Mange gange kender konkurrenceinstinktet ingen grænser.

Netop optiske illusioner har en unik evne til at tryllebinde og få ens hjerne til at arbejde på højtryk. Så gælder det virkelig om at få hjernen og øjnene til at samarbejde for at kunne løse den udfordring, man står overfor.

En rigtig svær hjernevrider, der har cirkuleret rundt på nettet i et stykke tid, er denne illusion (nedenfor), der er skabt af Will Kerslake.

Det handler i sin enkelthed om at finde sorte prikker. Mange er overbeviste om, at billedet bevæger sig, men det er faktisk helt statisk – og det udfordrer virkelig ens såkaldte perifere syn. Det betyder, at når man fokuserer på en bestemt prik, har de andre en tendens til at forsvinde.

Så – hvor mange sorte prikker kan du finde på billedet? Svaret kommer længere nede!

Bild: Wikr.com

Her er svaret

Undersøg nu billedet i et stykke tid, og herefter kan du scrolle ned, da vi afslører svaret under billedet her nedenfor.

Det er meget imponerende, hvis du fandt mere end 10 prikker. Men det rigtige svar er faktisk hele 12!

Selv fandt jeg kun 7, så jeg har stor forståelse for, hvis du ikke fandt dem alle. Flertallet er ikke i stand til at finde alle prikker, da den kan være svær at overskue! Sådan noget er virkelig fascinerende!

Tryk nu på del-knappen hvis du formåede at finde mindst 6 prikker, altså halvdelen! Så kan du være stolt! Så byder du også dine venner på en interessant udfordring!