Strandgæst forsøger at klappe den store vildhest - så tager hesten stenhård hævn

Strandgæst forsøger at klappe den store vildhest – så tager hesten stenhård hævn

En man er blevet verdenskendt på et par dage – af en for ham mindre behagelig grund. Det var i forbindelse med et strandbesøg på den amerikanske østkyst, at han trods flere advarselsskilte valgte at gå hen til en stor vildhest.

Disse heste er almindelige i området og beskrives som ufarlige – så længe man lader dem være.

Men manden, der var klædt i små badebukser, kunne ikke lade være, og gik hen til den store hest for at klappe den på ryggen – men så ramte hævnen. Med fuld kraft.

Manden havde besøgt en strand på Assateague Island, som er kendt for sit rige dyreliv. Men han havde aldrig forestillet sig, hvordan den dag ville ende.

Ville klappe hesten

I områder er der masser af vildheste, der er ligeglade med strandgæsterne – så længe mand lader dem være, skriver Unilad.

Man kan selvfølgelig observere de magtfulde, smukke dyr på afstand – og det er præcis, hvad man opfordres til via flere advarselsskilte.

Men det valgte denne strandgæst i “speedos” at ignorere. Flere andre strandgæster bemærkede dog, at manden gik hen til den store hest, der havde besøgt stranden.

Youtube

På trods af advarslerne om at lade hingsten være var “speedos”-manden alligevel fast besluttet på at give den et lille klap. Men det kom han til at fortryde.

Han vil nok huske det smertefulde minde i et stykke tid, og de færreste ville nok have troet ham, hvis ikke det hele var blevet fanget på film.

For i samme sekund hesten bemærker, hvad manden laver, svarer han med at løfte sit venstre bagben – og sparke manden lige i nosserne!

Youtube

Manden falder straks til jorden – muligvis i en tilstand af anger og smerte.

Klippet er nu gået viralt verden over. Nogle griner, andre har ondt af manden, mens mange mener, at han selv var skyld i det. Han var trods alt blevet advaret om det flere gange.

Synes du også, at det er mandens egen skyld? Så tryk på DEL-knappen for at give dine venner chancen for at se klippet!