Idiot løber hen for at sparke herreløs hund – ser til højre og indser straks sin store fejl

Mishandling af uskyldige dyr er virkelig noget, der ikke kan undskyldes i min bog. Jeg har virkelig svært ved bare at se vilde dyr i fangenskab i cirkus eller zoo, men at angribe dyr med vold er uacceptabelt.

Der er et specielt plads i helvede til den slags mennesker, men samtidig kan man håbe, at de også får en smagsprøve på deres egen medicin.

Jeg føler ingen sympati for personer, der med fuld overlæg forvolder dyr skade, og jeg finder virkelig stor tilfredshed i, at de bliver ramt af karma.

Ligesom hos mennesker er der også i dyreriget ofte et fint fællesskab. Man hjælper og støtter hinanden, og hvis det skulle være nødvendigt kommer man til undsætning, hvis en har brug for beskyttelse.

Et strålende bevis på netop dette finder vi i videoen nedenfor.

Undviger angrebet

Videoen har et par år på bagen og filmet med et dårligt kamera, så billederne er ikke i top kvalitet – men man kan meget tydeligt se, hvad der sker.

En idiot (ja, det må man gerne kalde ham) løber hen mod en herreløs hund på stranden med det mål at sparke den uskyldige vovse, hvilket man kan se i videoen.

Men i sidste sekund formår hunden dog at undvige mandens angreb, og straks efter ser han til højre og indser sin fatale fejl. For pludselig kommer flere andre hunde til undsætning – og jagter straks idioten væk.

Youtube

Han tvinges til at flygte for livet, men i modsætning til manden er hundene ikke aggressive. De angriber aldrig med vold, men sørger bare for at få manden til at forsvinde.

Se nu klippet nedenfor, som har fået over 180.000 til at juble!

Synes du, at manden fik som fortjent? Så tryk på del-knappen!