Hunden slår en prut i søvne – se nu kattens reaktion, som får millioner til at grine

Hunde og katte plejer ikke at komme godt ud af det med hinanden, når man ser dem udfolde sig på TV. Men der er selvfølgelig undtagelser, hvor de kan leve side om side i fuld harmoni under samme tag.

De to venner i videoen nedenfor virker til at nyde livet sammen, men det ser også ud til, at de ikke er bange for at fortælle hinanden, hvis den ene part gør noget forkert. Hvilket katten tydeligt viser…

Kæledyrsejeren så sin hund tage en lur, mens katten hvilede ved hans side. Katten var dog stadig vågen. Videon begynder meget uskyldigt, da ejeren trykker på “Optag”, og kameraet fanger hunden sove, mens katten som sagt ligger ved siden af med åbne øjne.

Youtube

Hunden lukker øjnene og falder i søvn, mens katten skimter ud i rummet og ser ud til at nyde livet der på sengen.

Slår en prut i søvne

Men så sker det. Pludselig fanger kameraet en lyd, der føles bekendt og uventet. Men katten indser straks, hvad der lige er sket… Baseret på filmen har hunden formået – lykkeligt uvidende – at slå en brandskid i søvne!

Det er meget tydeligt at se, at hunden nyder livet og har det godt med at lette trykket under den skønne lur. Katten, der ligger bag ved? Den er langt fra tilfreds med situationen!

Katten stiller sig dog ikke tilfreds med at give hunden et ondt blik… Tag et kig på videoen, der har fået over en million visninger på Youtube – og hold øje med kattens næste træk.

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis den gav dig et smil på læben!?