Pigen tegnede sin mor på arbejde – straks efter skrev den flove mor et brev til læreren

Børn er på alle måder herlige. De er kreative, nysgerrige og sjove, og de kan være det alt sammen uden selv at vide det.

Når børn når skolealderen skal de jo som bekendt undervises, socialisere sig og gøre alt det, der hører med til skolelivet. Herunder at lave lektier.

Nogle børn har mere brug for lektiehjælp fra forældrene end andre, og jeg tror, at mange forældre en gang imellem – ikke af et ondt hjerte, men måske af travlhed – godt kan glemme lige at kigge på barnets lektier, inden de bliver sendt med i skole dagen efter.

Jeg kan ikke undgå at tænke, at det var præcist, hvad der skete for den her mor, som efterfølgende måtte skrive lidt af et brev til læreren, fordi hendes datter havde lavet en tegning, der godt kan misforståes. Tegningen og brevet har floreret på nettet i nogen tid, og det er ikke til at vide, om det rent faktisk er sket i virkeligheden. Men sjovt er det under alle omstændigheder!

Fotokilde: Imgur / IAmAKittyCat

Det var denne tegning, som datteren havde lavet som lektie og afleveret til læreren. Moren fandt dog ud af dette, hvorefter hun blev flov. Derfor skyndte hun sig at skrive et brev til læreren, som skulle forklare tegningen.

I brevet stod der følgende:

“Kære Fru. Nolan,

Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg ikke er, og aldrig har været, eksotisk danser.

Jeg arbejder i et byggemarked og fortalte min datter, hvor hektisk mit arbejde var i sidste uge, lige inden snestormen ramte byen. Jeg fortalte hende, at vi solgte alle de sneskovle, vi havde, og at jeg fandt en sidste sneskovl i baglokalet, som flere folk begyndte at skændes over, hvem der skulle have lov til at købe.

Hendes billede viser ikke mig, som danser op ad en pæl. Det skal forestille mig sælge den sidste sneskovl, vi havde i byggemarkedet.

Fra nu af lover jeg at huske at tjekke hendes lektier grundigere, før hun afleverer dem.

Med venlig hilsen

Fru. Thompson”

Herunder kan du læse det komiske brev til læreren, som det blev skrevet på engelsk:

Fotokilde: Imgur / IAmAKittyCat
Hvad kan vi så lære af denne lille historie? Hjælp dine børn med lektierne! DEL historien, så andre også kan få et godt grin.