Her er duftlyset – der dufter af vagina

Duftlys er virkelig hyggeligt. De kan skabe en harmonisk og dejlig stemning, som spreder sig i hele hjemmet. Det kan de fleste nok være enige om – men ens yndlingsduft varierer selvfølgelig.

Den 47-årige skuespillerinde Gwyneth Paltrow er nu begyndt at sælge duftlys, som eftersigende dufter af hendes vagina.

Den verdenskendte skuespillerinde og Oscar-vinder Gwyneth Paltrow har sit eget livsstilsmærke. Det hedder Goop, og er nu begyndt at sælge et eksklusivt duftlys, der 500 kroner.

Begyndte som en joke

Det mest chokerende ved lyset er dog ikke prisen, men at det eftersigende dufter som en vagina.

Derfor har det også fået det meget passende navn ”This smells like my vagina”.

Goop

Ifølge produktbeskrivelsen begyndte det hele som en joke mellem den 47-årige skuespillerinde og parfumeskaberen Douglas Little, da de arbejde sammen om at lave en parfume. Her prøvede de forskellige dufte, og under processen sagde Gwyneth Paltrow:

“Uh.. det her dufter som en vagina!”

Udsolgt

Man lancerede ikke en parfume, men de tænkte, at den “sjove, vidunderlige, sexede og smukt uventede” duft ville passe perfekt som et lys, skriver People.

Wikimedia

I skrivende stund er duftlyset udsolgt, men forventes snart at være muligt at købe igen. Så burde du slå til – især hvis du gerne vil have dit hjem til at dufte af vagina.

Kender du nogen, der burde købe et vagina-duftlys? Så tag den person på Facebook eller dele artiklen videre til dine venner!