Unikt job: Tjen over 220.000 kroner om året – på at teste sexdukker

Noget af det bedste i verden er at have sex med en person, man elsker højt. Man føler sig vellidt, smuk og kommer meget tæt på den person, man har sex med.

Ikke alle er så heldige at finde en sexpartner – men med dagens teknologiske udvikling er der heldigvis en løsning på det problem.

For sexdukker er nemlig eksploderet i popularitet, og de er udstyret med både computere og menneskelignende hud for at blive så menneskelige som muligt.

Nu søger en sexdukke-producent en person til at teste deres produkter – og du får over 220.000 danske kroner i årsløn, skriver britiske The Sun.

Virksomheden Silicone Sex World søger nu en ny rekrut til at teste nye produkter på virksomhedens hovedkvarter i London, England.

Gratis fitness-kort og vennerabatter

Jobbet omfatter blandt andet varierende mødetider, 22 feriedage, fitness-kort og en arbejdstelefon.

Derudover får familiemedlemmer og nære venner rabat på virksomhedens produkter, som ifølge dem selv er af højeste kvalitet.

Fotokilde: Silicone Sex World

Skal holde øje med branchen

Arbejdsopgaverne består som sagt i at prøve virksomhedens produkter for at garantere deres kvalitet samt give feedback til dukkernes producenter.

Fotokilde: Silicone Sex World

Man skal også tage til branche-konferencer rundt om i verden for at holde styr på sex-industriens seneste nye udvikling.

Tidligere erfaring er ikke et krav, men lidenskab og et øje for detaljer beskrives som et plus.

Fotokilde: Silicone Sex World

– Vi vil garantere vores produkters kvalitet og fortsat være på forkant i branchen, siger en talsmand fra virksomheden.

Kender du en person, der bør søge jobbet? Tryk på del-knappen, så dine liderlige venner får chancen for at søge!