Kvinden fanger uhyggelig åbenbaring blandt skyerne – nu er det unikke klip blevet set af 40 millioner

Jeg ved ikke med dig, men helt personligt tror jeg ikke på guder, ånder eller andet overnaturligt.

Det kan godt være, at det gør mig lidt kedelig, at jeg ikke tror på “noget”, men jeg har dog den største respekt for de personer, der er meget stærke i troen.

Jeg synes faktisk, at det er det vigtigste – og vi kan tænke og mene forskellige ting, så længe vi bare respekterer hinandens synspunkter. Det er trods alt med til at gøre livet endnu mere spændende.

Men noget der i den grad fik mig til at tænke på, om der er mere mellem himmel og jord, var en hændelse, der fandt sted for nylig i delstaten Alabama i USA.

En vandrende skikkelse

Vejret var voldsomt, og derfor valgte Solo Dio at finde kameraet frem for at filme uvejret. Men midt under filmningen vendte hun kameraet mod himlen og fangede noget, som nu har fået 40 millioner til at måbe.

Den uventede åbenbaring har skabt grobund for flere diskussioner om det overnaturlige, og hvad der sker, når man forlader det jordlige liv.

For i videoen kan man se en mand går rundt blandt skyerne. Han går gennem den lyseste sky på billedet, og ser ud til at klatre op på den næste.

Selvom man ikke tror på sådan noget som det her, indrømmer jeg gerne, at det satte tankerne igang. Uanset hvad der måtte være forklaringen på dette fænomen, så er det virkelig fascinerende!

For ja, det ligner faktisk en mand, der går rundt oppe blandt skyerne!

Se selv i klippet nedenfor!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=rWP7RHd_1Ws” /]

Kan du også se “manden”, der går rundt blandt skyerne? Så tryk på del-knappen for at sende den fascinerende video videre til dine venner!