29-årige Monica vejer 350 kilo – drømmer om ikke at kunne bevæge sig: “At tage på gør mig lykkelig”

29-årige Monica Riley fra USA er ikke tilfreds,med at hun vejer 350 kilo. Hun vil nemlig gerne være endnu tungere. Drømmen er at komme til at veje et halvt ton – og ikke at kunne bevæge sig rundt uden hjælp.

På trods af lægernes advarsler fortsætter hun med at spise, hvilket er hele hendes liv. Kvinden fra Texas har endda afslået at gennemgå operationer, der ville gøre det nemmere at tabe sig.

– Jeg føler mig som en dronning, siger hun.

Den stædige og målrettede 29-årige kvinde har været overvægtig hele livet. For et par år siden var hun få minutter fra at gennemgå en omfattende gastrik bypass operation, som hun valgte at aflyse i sidste øjeblik.

I stedet tog Monica Riley beslutningen om, at hun ville forsøge at blive endnu federe. I 2016 og 2017 blev der skrevet meget om den amerikanske kvinde i internationale medier – blandt andet  Expressens Hälsoliv – men dengang var hun ikke tilfreds med sin vægt på 350 kilo.

Kæresten mader hende

Målet var at nå 500 kilo, altså et halvt ton – og dermed blive verdens fedeste kvinde. Hvis hun opfylder drømmen, vil hun være ude af stand til at bevæge sig rundt uden hjælp.

Foto: Ruaridhconnellan/Barcroft Images

Monicas kæreste Sid er en såkaldt “feeder” og lever for at made sin partner. Hver dag giver han Monica mad gennem en stor tragt.

– Jeg føler sig som en dronning, da Sid varter mig op, sagde hun for et stykke tid siden ifølge britiske Metro.

Foto: Ruaridhconnellan/Barcroft Images

Normalt er hendes daglige kalorieindtag 8.000, hvilket overskrider det anbefalede indtag for en kvinde på mellem 1.700 og 2.500 kalorier om dagen. Med andre ord indtager Monica mere end det tredobbelte af det anbefalede kalorieindtag.

”Gør mig lykkelig”

Mange i parrets omgangskreds – heriblandt Monicas mor – er meget kritiske over Monica og Sids måde, hvorpå de har indrettet deres liv.

– Hun (moren) forstår ikke og siger, at jeg slår mig selv ihjel. Jeg kan godt forstå, at hun er bekymret. Men det er mit liv og at tage på gør mig lykkelig, siger Monica.

Foto: Ruaridhconnellan/Barcroft Images

Kritikken er aftaget lidt, efter parret har besluttet at forsøge at få børn.

– Intet forhindrer mig i at opdrage et barn fra soveværelset. Folk mener selvfølgelig, at det er egoistisk. Men jeg er overbevist om, at vi ville være blevet gode forældre, siger Monica.

I flere interviews har hun fortalt, at hun er stolt af sin krop, og at hun elsker at blive omtalt i medier verden over. Derudover er hun også ligeglad med de mange kritikere.

Hvad synes du om dette – gør hun det rigtige ved at forfølge sin drøm, eller er det vanvittigt? Deltag gerne i debatten i kommentarfeltet (hold en god tone) eller del artiklen videre!